MILICA DABOVIĆ POKAZALA RIBICU! Poslušala savete Anđele Veštice, GOLA i NAGUŽENA otkrila čime raspolaže! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.12.2022

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša košarkašica razvija biznis na sajtu za odrasle.

MILICA DABOVIĆ POKAZALA RIBICU! Poslušala savete Anđele Veštice, GOLA i NAGUŽENA otkrila čime raspolaže! (FOTO)

Foto: instagram.com/stefanovamama13

Milica Dabović

Bivša košarkašica Milica Dabović kao da je pogubila konce, te svakodnevno šokira novim objavama na društvenim mrežama i fotografijama koje objavljuje.

Naime, dobro je poznato da je Milica odlučila da dodatnu zaradu dobije preko čuvene mreže Onlyfans na kom devojke i muškarci prodaju svoju intimu. Ona je zbog ovog poteza naišla na veliku osudu javnosti, pre svega jer je majka maloletnog sina, ali nju tu ne zanima.

Foto: Instagram.com printscreen

Milica Dabović se skida za javnost

U početku, Milica je objavljivala slične fotografije koje su se mogle videti na njenom Instagram profilu, a onda joj je Anđela Veštica u emisiji u kojoj su zajedno gostovale odbrusila da takve kao što su ona ruše ugled i čari ove aplikacije, te da ako želi da zarađuje mora više i da pokaže.

Dabovićeva je očigledno odlučila da posluša savete iskusnije koleginice koja ozbiljnu zaradu ostvaruje na svojim golim fotografijama i snimcima, te se u potpunosti skinula, a svoje golo telo pokazala čitavoj javnosti.

Ona je na svom Tviter nalogu podelila fotografiju na kojoj je okrenula leđima i gola nagužena ka kameri uz opis:

- Voli vas riba ispod proseka!

 

 

Milica zbog ovakvog ponašanja izaziva niz komentara, mnogi je osuđuju i govore da se ponaša kao prostitutka, kao i da treba da je bude sramota sina Stefana, te da ako treba da zaradi za njega to može i bez prodavanja tela.

Počela je obučena, a vrlo brzo je došla do potpune golotinje, šta u budućnosti očekuje njene pratioce na Onlifansu, ostaje da vidimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (16)

Loading
Alex

06.12.2022 11:58

Sta vas boli riba sta zena radi... Sad cete vi da joj moraliste, mozes misliti. Ima budala koji placaju to i ona zaradjuje. Sigurno nije otisla na redaljku!!!

Cana

07.12.2022 01:02

@Alex - Auuu,koja fuksa,a savetnica joj druga fuksa vestica, užas ,dve .....tutke , a dete od negde gleda. Ovoj moraju oduzeti dete, kakvo dete za sljamulju!!!! Proterati dabovice iz Srbije u cg !!!!

Jova

06.12.2022 14:22

Ma,prelepa je,neka se slika,kome to nanosi štetu???

ramira

06.12.2022 16:09

i,zar to nemaju i druge zene,sta mislis tesko skinuti gace ispred ovakve publike,sta je tu novo,sem gaca