MUŠKARCIMA PADAJU VILICE: Isplivala slika Zlate Petrović iz mladosti: Bujne GRUDI u prvom planu, a jedan detalj nikome nije promakao! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.12.2022

20:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zlata Petrović nekada je žarila i palila domaćom scenom sa crvenom bojom kose

MUŠKARCIMA PADAJU VILICE: Isplivala slika Zlate Petrović iz mladosti: Bujne GRUDI u prvom planu, a jedan detalj nikome nije promakao! (FOTO)

Foto: ATA Images

Zlata Petrović

Pevačica Zlata Petrović prepoznatljiva je po crnoj, dugoj kosi i zanosnim oblinama, a gotovo da se malo ko seća perioda kada je imala crvenu boju kose, a sada se na društvenim mrežama pojavila upravo njena slika iz tog perioda.

Zlata je godinama privlačila pažnju svojim ljubavnim životom, razvodila se tri puta, a svojevremeno je otkrila i detelja iz svoje mladosti kada je bila primorana da se uda sa 16 godina za čoveka kog ne voli.

Republika

Foto: ATA Images

Zlata Petrović

Šokantna izjava da je otišla od svog prvog muža, a onda i abortirala u četvrtom mesecu trudnoće, svrstava je i dan dana u jednu od najiskrenijih osoba na domaćoj estradi, koja je svoj privatan život dala na tacni.

Kasnije se udala za kolegu Hasana Dudića, a potom i voditelja Zorana Pejića Peju, a poznata je da je sa bivšim muževima u odličnim odnosima.

Pričalo se da je Zlata fatalna za muškarce, pa ne čudi što je zavela i direktora “Grand” produkcije Sašu Popović, sa kojim je takođe ostala u odličnim odnosima.

U nastavku teksta pogledajte kako je Zlata izgledala kao devojka, pa sami zaključite koliko se promenila od tada.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

https://www.youtube.com/@RepublikaRS/videos

Komentari (0)

Loading