PREDVIDELA ŠTA ĆE JOJ SE DESITI: Dušica Grabović doživela SAOBRAĆAJKU, a jedna stvar slutila je na zlo!

Autor:

Zabava

30.11.2022

18:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Težak dan je iza Dušice Grabović

PREDVIDELA ŠTA ĆE JOJ SE DESITI: Dušica Grabović doživela SAOBRAĆAJKU, a jedna stvar slutila je na zlo!

Foto: Instagram.com

Naša pevačica Dušica Grabović, koja je svojevremeno bila u žiži skandala o elitnoj prostituciji, doživela je tokom jučerašnjeg dana saobraćajnu nezgodu.

Naime, nakon što je od doktora saznala loše vesti, da mora da ide na operaciju, Dušicin dan krenuo je naopako.

- Desila se nezgoda. Došla sam od doktora, čula sam da treba da idem na operaciju. Biću dobro ako Bog da. Izlazim od doktora, crna mačka mi pređe put u garažnom mestu i ja se prekrstim tada, da kad krenem iz garaže da se ne desi ništa loše - započela je priču Dušica za Blic, a već ovaj znak slutio je na loš dešavanja koja su usledila.

Republika

Foto: Republika.rs

Dušica Grabović

Nakon što je krenula da izađe iz garaže gde je bila parkirana, desila se nezgoda.

- Krećem i izleće mi auto u kom su bila deca, dete koje je jedva 18 godina napunilo. Zamalo da ubijem i sebe i njih. Došlo je do sudara, ja sam se normalnom brzinom kretala i oni su mi izleteli. Bog zna šta bi se desilo da sam malo brže vozila - priča Dušica.

Republika

Foto: ATA Images

Dušica Grabović u jednoj emisiji

Načinjena je velika materijalna šteta.

- Deca su priznala krivicu, velika je šteta na automobilu. Ali sve što može da se plati, super je, živa sam i zdrava hvala Bogu - ispričala je Dušica Grabović.

Podsetimo, mnogi su tvrdili da imaju dokaze za povezanost Dušice Grabović sa elitnom prostitucijom i da je podvodila devojke, a ona je odlučila da sve to zanemari i nastavi sa svojim životom normalno, kao i da se posveti karijeri.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading