ISPLIVALA ĐANIJEVA ŠOK SLIKA IZ MLAĐIH DANA: Pevač imao višak kose i manjak kilograma, jedva ga prepoznaju! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.11.2022

18:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radiša Trajković Đani nekada je izgledao drugačije

ISPLIVALA ĐANIJEVA ŠOK SLIKA IZ MLAĐIH DANA: Pevač imao višak kose i manjak kilograma, jedva ga prepoznaju! (FOTO)

Foto: ATA Images

Mnoge poznate ličnosti se stide svojih fotografija iz mladosti, koje bi rado spalili, a ima i onih koji ih bez blama objavljuju na društvenim mrežama, poput Radiše Trajkovića Đanija

Naime, na društvenim mrežama pojavila se slika pevača sa znatno dužom kosom, koja je zbunila mnoge njegove fanove, s obzirom na to da se zna da Đani već dugo vremena ima izuzetno kratku dužinu kose. 

Istu sliku svojevremeno je i sam pevač objavljivao putem svog Insta storija i tom prilikom zbunio mnoge pratioce, a bilo je i onih koji su u prvi mah pomislili da se pevač podvrgao transplataciji kose, što je sve češći trend kod muške populacije. 

-Uspela operacija nove frizure - napisao je svojevremeno Đani na svom storiju. 

 

Republika

Foto: Instagram printscreen

Đani, slika iz mlađih dana

Naravno da je u pitanju samo Đanijeva fotografija pre mnogo godina, na kojoj se može uočiti da je pevač nekada imao manjak kilograma, ali i višak kose, na kojoj bi mu pozavidele i mnoge žene. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Djani (@djanimusic)

 

Podsetimo, Đani je nedavno proslavio krštenje unuka, dok mu se istog dana, kada bi trebalo da bude ponosan, događala i prava porodična drama, s obzirom na je njegova supruga Slađa sutradan imala zakazanu operaciju zbog problema sa srcem, što ne bi bilo prvi put da ima problema sa zdravljem. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading