BRUTALNA CRVENA FURIJA: Španci postigli SEDAM golova i PONIZILI Kostariku!

Autor:

Sport

23.11.2022

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strašan meč odigrala je Španija u Kataru.

BRUTALNA CRVENA FURIJA: Španci postigli SEDAM golova i PONIZILI Kostariku!

Foto: Tanjug/AP

Feran Tores

Fudbalska reprezentacija Španije savladala je Kostariku sa 7:0 (3:0) u drugom meču grupe E u okviru Svetskog prvenstva u Kataru.

Četvrti dan Mundijala možete pratiti u live blogu.

Uz Englesku, Španija je selekcija koja je svakako ostavila najbolji utisak na startu prvenstva, a o tome govori i podatak da Kostarika nije uputila nijedan šut na ovoj utakmici.

Sjajno poluvreme za ekipu sa Iberijskog poluostrva započeo je Dani Olmo, koji se u 11. minutu najbolje snašao posle odbitka, pa je doveo svoju selekciju u vođstvo. Na drugi gol se čekalo deset minuta, a strelac je, nakon dodavanja Đordija Albe, bio Marko Asensio.

Foto: Tanjug/AP

Gavi i Ajmerik Laport

U 31. minutu je na semaforu stajalo 3:0. Oboren je Alba u kaznenom prostoru, sudija je pokazao na belu tačku, a siguran je bio Feran Tores. Upravo je i taj rezultat bio na poluvremenu meča.

Gde su stali u prvom, Španci su nastavili u drugom delu igre. Tores u 54. minutu postiže svoj novi pogodak na meču, a rezultat je na 5:0 povisio Gavi, sjajnim pogotkom u 75. minutu meča. Naredni gol je bilo delo Karlosa Solera, koji je u 90. minutu postigao šesti gol za Španiju, ali ni tu nije bio kraj. Videli smo akciju turnira, a završio ju je Alvaro Morata prelepim pogotkom

Posle ubedljive pobede, selekcija "Crvene furije" je izbila na čelo grupe E. Naredni meč ih čeka 27. novembra, kada će se sastati sa Nemačkom, koja je ranije danas doživela šokantan poraz od Japana.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading