PROMENIO ODLUKU ZBOG DECE! Nikola Rokvic ipak neće u monahe?! Evo šta ga je odalo! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.11.2022

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Rokvić se odlučio na promenu fizičkog izgleda

PROMENIO ODLUKU ZBOG DECE! Nikola Rokvic ipak neće u monahe?! Evo šta ga je odalo! (FOTO)

Foto: Instagram

Naš poznati pevač Nikola Rokvić ne krije da je u duhovnosti pronašao veliko utočište, naročito nakon srmti oca, našeg poznatog pevača Marinka Rokvić, pa je svojevremeno javno priznalo da ima podršku supruge Bojane ukoliko odabere monaški put. 

Čak i kada je njegov fizički izgled u pitanju, Rokvić je dugo vremena negovao i održavao bradu, pa je i naizgled podsećao na monahe, kojima je uvek rado okružen. 

 

 

Međutim, sada se pevač, ipak, odlučio na promenu, pa je obrijao bradu koju je nosio duže vremena, a čini se da je odluku doneo zbog dece, s obzirom i na to da očekuje svoje treće dete, pored sina i ćerke koje već ima u braku sa Bojanom Barović

-Kažu deca ne golica više brada - napisao je Rokvić na svom Instagram storiju. 

Republika

Foto: Instagram printscreen

Nikola Rokvić obrijao bradu

Podsetimo, Nikolina supruga Bojana svojevremeno je u jednoj emisija ispričala o velikoj ljubavi koju njen suprug gaji prema veri. 

- Bilo je trenutaka kada je Nikola pomišljao na monaški život, ne u smislu da bi nas ostavio, daleko od toga, već zato što je to njega izuzetno vuklo. I ja to potpuno mogu da razumem. To je bogatstvo koje duša može da oseti samo na takvom mestu. I kad dobijemo tu blagodat, taj blagoslov od molitve ili posta, to je nemerljivo s bilo kakvim ovozemaljskim životom, tako da ja mogu da razumem šta je njega vuklo. On je stvarno u jednom trenutku duboko ušao u veru, okružio se ljudima koji su u tome. Ali kasnije shvatio da je najbolje što čovek može da uradi implementirati taj duhovni život u ovaj koji živimo, uspeo je da nađe neku sredinu da živi zdravim duhovnim životom, a da nije monaški, koji je teško živeti - opisala je Bojana u emisiji "Dok anđeli spavaju", voditeljke Marine Rajević Savić.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading