PREPOZNAJETE LI DEČAKA SA SLIKE? Ne prestaje da intrigira ljubavnim životom, a sada je isplivala njegova slika iz detinjstva! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.11.2022

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mihajlo Veruović Vojaž ne prestaje da puni novineske stupe

PREPOZNAJETE LI DEČAKA SA SLIKE? Ne prestaje da intrigira ljubavnim životom, a sada je isplivala njegova slika iz detinjstva! (FOTO)

Foto: Instagram printscreen

Naš poznati reper Mihajlo Veruović, poznatiji kao Vojaž, jedan je od najpopularnijih muzičara mlađe generacije na Balkanu, a dešavanjima iz svog ljubavnog života ne prestaje da intrigira domaću javnost. 

O njegovom ljubavnom životu se neprestano nagađa od raskida sa Anđelom Ignjatović Breskvicom, a za to vreme ovaj mladi treper vredno radi na svojoj karijeri.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Mihajlo Veruović Vojaž

Nedavno je izbacio pesmu sa Darkom Lazićem i Rastom, koja je odmah postala hit.

I dok domaća javnost nagađa o njegovom ljubavnom životu i prati njegov rad, ovaj talentovani mladić se često priseća događaja iz svoje prošlosti, koje deli na svom Instagram profilu.

Tako je nedavno podelio slike sa svojim roditeljima, a danas je još jednom oduševio svoje fanove. Mihajlo je objavio fotografiju iz svog detinjstva, te dopisao da je uslikana u Prizrenu.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Vojaž, slika iz mladosti

 

Na fotografiji se možete videti da je, iako je u međuvremenu porastao i promenio se, uvek imao svoj karakteristični osmeh i pogled.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading