PRIJA STALNO PEVA NJEGOVU BALADU: Pevač koji je izvodio najemotivnije stihove ODUZEO SEBI ŽIVOT, a telo nikad nije pronađeno! ŠOK PRIČA!

Autor:

Zabava

21.11.2022

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica često uživo izvodi numeru "Sačuvaj tajnu, ljubavi moja", a jedna tužna priča krije se iza života pevača koji ju je otpevao u originalu.

PRIJA STALNO PEVA NJEGOVU BALADU: Pevač koji je izvodio najemotivnije stihove ODUZEO SEBI ŽIVOT, a telo nikad nije pronađeno! ŠOK PRIČA!

Foto: P.Divac, Youtube/Ansambl DUKAT

Aleksandra Prijović poznata je po svojim hitovima, a iako nije njena, pesmu "Sačuvaj tajnu, ljubavi moja" često izvodi na svojim nastupima. U originalu, pomenutu numeru izvodio je Dušan Kostić koji je izvršio samoubistvo 13. maja 1996. godine. Tragedija se desila na Pančevačkom mostu sa kog je pevač skočio.

 

 

Pisalo se i da je Dušan "viđen kako skače preko ograde Pančevačkog mosta, između stubova 39 i 41, odakle se više nije živ pojavio".

Dušanovo telo nikada nije pronađeno, a na licu mesta pronađena je njegova torbica sa ličnim dokumentima. Nekoliko dana posle samoubistva, na adresu Dušanove žene Nevenke, kao i na adresu Dušanovih roditelja, stiglo je kratko pismo:

- Mnogo vas volim, oprostite mi - pisalo je, a na koverti nije bilo ni potpisa, ni pečata.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Telo Dušana Kostića nikada nije pronađeno

Njegova supruga Nevenka ispričala je da ona i njihove porodice mnogo toga ne razumeju.

- U celom slučaju ima mnogo nelogičnosti. Jedini svedok navodnog samoubistva nije siguran da je to bio Duško. On je izjavio da je samo video nekog čoveka kako skače. I taj deo je obavijen sa mnogo tajni. Torbica i dokumenta su bili potpuno suvi, a njegovo telo nikada nije pronađeno - rekla je Nevenka svojevremeno.

- Kad bih pristala da pričam o Dušku, verovatno bi me gonila ova žena s kojom je on živeo pre nestanka. Ne bih imala mira. Plašim se najviše za svoje ćerke, shvatite me - kazala je svojevremeno gospođa Vukadinović, sigurna da "tu nisu čista posla".

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Sumnja se da je Dušan ubijen

Jedini očevidac skoka s mosta navodno je bio radnik ŽTP koji je policiji rekao da ipak nije siguran da je čovek koji je tog dana izvršio samoubistvo zapravo pevač. Dušanovo telo nikada nije pronađeno i to je bio dovoljan povod za gradske priče.

Prema jednoj verziji, on je ubijen, a samoubistvo je iscenirano da bi se zločin prikrio. Bilo je i onih koji su verovali da je pevač bio u depresiji kada se ubio jer navodno nije mogao da vrati staru slavu.

Treća verzija pak sigurno je i najčudnija - da je Dušan sam iscenirao samoubistvo, nakon čega je pobegao u inostranstvo zbog ogromnih dugova.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading