DEČKO KARLEUŠINE MILJENICE POZNATI REPER SA DOSIJEOM: Droga, kriminal, hapšenja...

Autor:

Zabava

04.11.2022

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anastaija i Seksi u ljubavnoj romansi.

DEČKO KARLEUŠINE MILJENICE POZNATI REPER SA DOSIJEOM: Droga, kriminal, hapšenja...

Foto: Printskrin/RTV Prva/ATA Images

Pevačica Anastasija Ićurup koja se proslavila učešćem u muzičkom takmičenju ''Zvezde Granda'', gde je bila jedna od Karleušinih mezimica, ali i skandalom kada se posvađala sa žirijem zbog stajlinga u kom se pojavila, nakon čega je napustila takmičenje, u vezi je sa reperom Reljom Despotovićem, koji je široj javnosti poznat kao Seksi iz grupe „Crni Cerak“.

Republika

Foto: Instagram.com

Anastasija Ićurup

Ljubav se rodila letos, kada je Anastasija nastupala na Crnogorskom primorju, a reper je bio u blizini. Kako Kurir prenosi, njih dvoje su se napre družili, ali su vrlo brzo i postali par.

- Relja i ja smo dovoljno u vezi da bismo ušli u neki emotivniji odnos. Upoznali smo se sasvim slučajno i tada su nastale obostrane simpatije. Lepo nam je, dosta smo slični i to bi bilo to što bih rekla. Ostalo bih zadržala za sebe - rekla je Anastasija za pomenute medije, dok je on rekao:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Seksi (@seksisuperstar)

 

- Upoznali smo se letos u Budvi i tu smo se malo dopisivali. Više sam ja nju muvao i ‘napadao’ nego ona mene. Posle nekog vremena videli smo da prijamo jedno drugom i stupili smo u vezu -  rekao je Relja.

Podsetimo, Seksi je ranije imao problema sa zakonom, te je neretko i otvoreno govorio o narkotivcima, kriminalu i hapšenju, nedavno je bio i u kućnom pritvoru, a nanogicu je nosio dva meseca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading