OVAKO JE KURTI POGAZIO BRISELSKI SPORAZUM: Srbi su postali žrtve BAHATOSTI i zapadnih LAŽI

Autor:

Vesti

04.11.2022

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za njega reč ne važi, „besa“ ne postoji, a jedini princip kojim se vodi jeste nasilje

OVAKO JE KURTI POGAZIO BRISELSKI SPORAZUM: Srbi su postali žrtve BAHATOSTI i zapadnih LAŽI

Foto: Youtube/ATV

Situacija na Kosovu i Metohiji eskalira, a za to je odgovoran jedan čovek: Aljbin Kurti. Brutalno gažnje dijaloga, zanemarivanje formiranja Zajednice srpskih opština i zadavanje smrtonosnog udarca Briselskom sporazumu ono je što se dovodi u vezu sa premijerom privremenih prištinskih institucija.

Nemar koji pokazuje prema svakom vidu sporazuma jasan je dokaz da ga je briga za mir, stabilnost i bilo kakav dogovor ili kompromisno rešenje.

Nije prvi put da pomenuti „lider“ gazi sporazume prethodno dogovorene, ali sada prvi put, ovako otvoreno, ne obazirući se ni na reči svojih mentora, vrši teror nad Srbima u južnoj srpskoj pokrajini!

Za njega reč ne važi, „besa“ ne postoji, a jedini princip kojim se vodi jeste nasilje.

Srbi su postali žrtve Kurtijeve bahatosti i zapadnih laži.

Sve ovo potkrepljuje, upravo, njegova poslednja izjava data juče u Berlinu kada je rekao da pitanje Zajednice srpskih opština (ZSO) na Kosovu i Metohiji nije bilo tema njegovog susreta sa visokim predstavnikom EU Đuzepom Boreljom i naveo da Beograd ne može da traži od Prištine nešto što, kako tvrdi, nije spreman da uspostavi na teritoriji centralne Srbije!

Na insistiranje novinara Tanjuga da je ZSO predviđena Briselskim sporazumom, rekao je da takav dokument “možda postoji u Beogradu, ali ne i u Prištini”.

Ovim rečima je Kurti nedvosmisleo rekao da za njega Brioselski sporazum ne postoji!

Njegove reči nisu naišle na osudu međunardne zajednice, pa čak ni njegovih mentora sa Zapada, koji su navodno osudili to što albanski predstavnik ne želi ih posluša po pitanju preregistracije vozila na KiM.

Muk, tišina, prećutno odobravanje!

Međunarodna zajednico, Evropa unijo, zapadni lideri, i svi koji se upinjete da “rešite” pitanje južne srpske pokrajine, odgovorite na dva pitanja: postoji li Briselski sporazum i šta je njime predviđeno?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milica

06.11.2022 11:30

Kurti, Kurti voli da muti... I ostaće dalje muti...