POZNATE STRIPTIZETE SU NEKADA ŽARILE I PALILE SRBIJOM! Evo šta danas rade i kako izgledaju Branka Blek Rouz, Šana i Divlja Ruža! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.11.2022

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njih tri su nekada vladale Srbijom.

POZNATE STRIPTIZETE SU NEKADA ŽARILE I PALILE SRBIJOM! Evo šta danas rade i kako izgledaju Branka Blek Rouz, Šana i Divlja Ruža! (FOTO)

Foto: Printskrin: Instagram

Poslednjih godina došlo je do vrtoglave ekspanzije takozvanih starleta. Devojaka čije zanimanje nikome nije jasno, niko ne zna šta one rade i čime se tačno bave, a njima je jedino bitno da u svakom razgovoru kada se pokrene tema njihovog ''zanimanja'' istaknu da nisu prostitutke i da svoje telo ne prodaju za novac.

Napupmane grudi, usne, niz estetskih korekcija, skupocene krpice, luksuzna putovanja i basnoslovno skupe automobile pravdaju kao ''poklone'' od momaka koji su smrtno zaljubljeni u njih, a one, kako naravno ne bi povredile njihova osećanja, sve te poklone prihvataju oberučke.

Republika

Foto: instagram.com/sorajavucelic

Soraja Vučelić-starleta

Reklo bi se da danas više nije potrebno ni da se mučite da tražite nage devojke po brojnim sajtovima za odrasle, niti da odlazite u striptiz barove, kao ni da zamišljate šta se to krije iza možda malo kraće suknje zgodne devojke koju ste videli, ne morate, jer vam je sve to na izvol'te, u gradu, na društvenim mrežama... Da jačem polu olakšaju posao, potrudile su se starlete.

Međutim, starlete možda jesu novi naziv za devojku bez zanimanja koja radi, ne znamo tačno šta, ali uvek su postojale devojke o kojima se pričalo i koje su privlačile veliku pažnju javnosti, s tim što su one svojevremeno imale zanimanje - bile su striptizete.

Devedesete godine prošlog veka obeležile su čuvene tri striptizete.

Bila je deo brojnih spotova i filmova

Vesna Počuča Šana bila je među prvima koja se odlučila za skidanje u javnosti. Postala je poznata nakon što je snimila spot za pevača Milana Babića i dobila nadimak Šana po istoimenoj pesmi.

Bila je u filmu "Crna mačka - beli mačor" reditelja Emira Kusturice, nakon čega je bila u filmu ''Nož'', a potom i u komediji "Kupi mi Eliota". Usledile su brojne reklame, a reditelj Zečević poverio joj je ulogu Stele u filmu "Mala noćna muzika".

Šana danas živi u Pančevu i uspešno drži kozmetički salon.

I striptizeta i pevačica

Vesna Todorović poznatija kao Divja ruža, svoj put je počela u svetu mode. Radila je kao striptizeta, a parola joj je bila - erotika i striptiz u podne, za vreme ručka.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Vesna Todorović-Divlja Ruža

Uvela je i striptiz u emisiji Trećeg kanala RTS "Muške priče". Divlja Ruža joj je bilo umetničko ime, koje je sama sebi dala. Ubrzo se odlučila da se oproba i kao pevačica, pa je 2002. godine svoj prvi CD, a tokom svojih televizijskih performansa dok je pevala, izvodila je i neku vrstu striptiza.

Kraljica srpskog striptiza

Branka Blek Rouz godinama unazad se bavi striptizom. Oduvek je bila uspešna u svom poslu, a svoj zanat je iskoristila i snimila film o sebi. Ponosna je majka, a jednom prilikom je otkrila da je celo odeljenje njenog sina došlo da prati njen nastup.

Otvorila je sajam erotike u Beogradu nakon čega je proglašena za prvu damu erotike. Dodeljen joj je i Oskar za kraljicu srpskog striptizeta. Branka od striptiza nikada nije odustala, te je danas uspešna biznismenka i vlasnica poznatog striptiz bara u prestonici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading