SRAMAN SNIMAK DOSPEO U JAVNOST: Čuvena Amerikanka vozila KONTUZOVANA od alkohola, policija reagovala, DECA PLAKALA! (VIDEO)

Autor:

Sport

02.11.2022

23:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi su zgroženi.

SRAMAN SNIMAK DOSPEO U JAVNOST: Čuvena Amerikanka vozila KONTUZOVANA od alkohola, policija reagovala, DECA PLAKALA! (VIDEO)

Foto: printscreen/youtube.com

Houp Solo

Nekadašnja najbolja golmanka sveta Houp Solo uhapšena je u aprilu zbog vožnje u alkoholisanom stanju, a nekoliko meseci kasnije pojavio se video snimak policajaca koji su je priveli.

Snimak je, blago rečeno, sraman i jeziv, te je sve zgrozio. 

Na snimku se vidi momenat kada je policija zakucala na prozor automobila u kom je Solo spavala i to kontuzovana od alkohola. Policajac je pokucao na prozor, legendarna golmanka se probudila i šokirala što vidi organe reda, te je rekla da je samo odmarala. 

Policija je izvukla iz vozila, a tom prilikom su njeni blizanci Lozena i Vitoria plakali na zadnjem sedištu. 

Posle hapšenja, Solo je saslušana, a onda i puštena iz pritvorskog centra Forsajt.

Bivša golmanka američke reprezentacije je dobila 30 dana zatvora, ali je istu služila tako što je mesec dana bila na rehabilitaciji i odvikavanju od alkohola. Pritom je platila kaznu od 3100 dolara i oduzeta joj je vozačka dozvola na dve godine.

Daleko od toga da je ovo jedini skandal u kom se našla Houp Solo. 

Svojevremeno je u ispovesti za televiziju "ESPN" priznala da je nju i brata Markusa redovno tukla majka, koja je bila alkoholičarka, dok je njena porodica živela siromašno. Takođe, 2017. godine, Houp je tvrdila da je neposredno pred dodelu FIFA priznanja najboljim individualcima i ekipama, bivši predsednik FIFA Sep Blater napastvovao.

Sep Blater me je uhvatio za zadnjicu. Bila sam nervozna pre izlaska na binu, jer sam primala nagradu. Posle toga ga nikada više nisam srela i žao mi je što nisam, jer bih mu sigurno rekla 'da me više nisi pipnuo'. Ja stvari rešavam upravo tako, direktno - rekla je jednom prilikom Solo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading