"ZAPALILA" ATMOSFERU NA ZLATNOJ LOPTI: Benzema u drugom planu, ćerka legende NBA lige u IZAZOVNOM izdanju postala zvezda večeri (FOTO)

Autor:

Sport

18.10.2022

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mamila je uzdahe svih prisutnih.

"ZAPALILA" ATMOSFERU NA ZLATNOJ LOPTI: Benzema u drugom planu, ćerka legende NBA lige u IZAZOVNOM izdanju postala zvezda večeri (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Ceremonija dodele Zlatne lopte ponovo je bila jedna od glavnih tema svetskih medija.

Nagradu za najboljeg fudbalera planete dobio je Karim Benzema, a više o njegovoj karijeri možete pročitati OVDE. Francuz se na svečanosti pojavio sa ženom i devojkom (više o tom skandalu možete naći OVDE), ali daleko od toga da je bio zvezda večeri.

Sve oči bile su uprte u Amerikanku, Triniti Rodman, jednu od najtalentovanijih igračica planete. Ona ima 20 godina, najbolja je fudbalerka Vašington Spirita sa kojim je osvojila titulu i postala ruki godine, a sada je završila kao 18. u izboru za najbolju igračicu planete.

Triniti je ćerka legende NBA lige, Denisa Rodmana, a na ceremoniji se pojavila u izazovnom izdanju kojim je izazvala mnoge uzdahe i u senci ostavila Benzemu, Mbapea i ostale velike zvezde fudbala.

 

 

Plava haljina uz telo bila je dovoljna da zagolica maštu muškaraca širom planete, a sama Triniti nije krila zadovoljstvo što se našla na ceremoniji:

- Ne mogu da verujem da sam nominovana. Činjenica da ću biti u blizini tako neverovatnih igrača, nema veze što sam nominovana s njima, jako poštujem sve te igrače i to je za mene san - istakla je Amerikanka.

Zatim je otkrila i planove za budućnost:

- Puno se toga dogodilo do sada i mogu samo da sanjam, ali mislim da ću samo da nastavim da guram napred i da ću davati sve od sebe.

Pogledajte još neke fotografije prelepe Triniti Rodman:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading