OVAKO IZGLEDA VIKI NAKON NAPADA NA NJENOG SINA: Bleda i ispijena, uplašena za život deteta! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.10.2022

19:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viki Miljković nastavila je sa snimanjem Zvezda Granda nakon vesti da joj je sin Andrej napadnut

OVAKO IZGLEDA VIKI NAKON NAPADA NA NJENOG SINA: Bleda i ispijena, uplašena za život deteta! (FOTO)

Foto: republika.rs

Godinama unazad domaća publika ima priliku da gleda Viki Miljković u sastavu žirija muzičkog takmičenja Zvezde Granda, a umesto da večeras bude samo jedno u nizu snimanja popularne emisije, pevačica je saznala da joj je sin napadnut. 

Naime, grupa migranata napala je njenog sin Andreja(15) dok se vraćao sa treninga, ali, po rečima njenog supruga, harmonikaša i kompozitora Dragan Taškovića Tašketa, sve se završilo bez posledica. 

-Dete se vraćalo sa treninga oko 18 časova kada ga je napala grupa migranata. Prišli su mu dovoljno blizu, stavili ruku u svoj džep i zapretili da će ga izbosti nožem, ukoliko im ne da novac. Andrej je odmah počeo da trči i jurili su ga do Beograda na vodi, do "Promenade". Hvala Bogu nije povređen, na vreme je uspeo da pobegne - rekao je ranije Taške za Republiku. 

Republika

Foto: republika.rs

Viki nakon napada na sina Andreja

Sigurno da pevačici nije bilo nimalo prijatno kada je čula šta se desilo njenom sinu, ali je kao pravi profesionalac nastavila da radi svoj posao, dok je Taške bio u policiji i prijavljivao slučaj. 

-Moja žena je trenutno na snimanju Zvezda Granda. Ne želim da se misli da dižem glas zbog toga što je reč o sinu Viki Miljković, može da se desi bilo kome, mojim roditeljima dok šetaju ulicom, ili supruzi dok ide do prodavnica. Problem je od širem značaja - objasnio je poznati harmonikaš. 

U nastavku teksta pogledajte kako je izgledala Viki Miljković nakon što joj je sin napadnut: 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading