OGLASIO SE TAŠKE NAKON NAPADA NA NJEGOVOG SINA: "Jurili su ga do Beograda na vodi, hvala Bogu uspeo je da pobegne! Ovome mora da se STANE NA PUT!"

Autor:

Zabava

24.10.2022

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin Viki Miljković i Dragana Taškovića Tašketa napadnut je u naselju Beograd na vodi

OGLASIO SE TAŠKE NAKON NAPADA NA NJEGOVOG SINA: "Jurili su ga do Beograda na vodi, hvala Bogu uspeo je da pobegne! Ovome mora da se STANE NA PUT!"

Foto: ATAImages

Viki i Taške

Sin poznate pevačice Viki Mijković i harmonikaša Dragan Taškovića Tašketa, Andrej (15), napadnut je danas kada se vraćao sa treninga, što je zabrinulo mnoge.

Poznati harmonikaš i kompozitor je za Republiku otkrio detalje napada na njegovog sina u trenutku dok je boravio u policijskoj stanici i prijavljivao slučaj.  

-Dete se vraćalo sa treninga oko 18 časova kada ga je napala grupa migranata. Prišli su mu dovoljno blizu, stavili ruku u svoj džep i zapretili da će ga izbosti nožem ukoliko im ne da novac - objašnjavao je Taške i dodao: 

-Andrej je odmah počeo da trči, jurili su ga do Beograda na vodi, do "Promenade". Hvala Bogu našem detetu nije ništa, na vreme je uspeo da pobegne - rekao je za Republiku. 

Republika

Foto: ATAImages

Taške i Viki Miljković

Taške je istakao da ovim putem želi da podigne svest o problemu, koji, kako kaže, "evidentno postoji", a koji može da se desi bilo kom detetu: 

-Neću da se pomisli da dižem glas zato što se radi o mom detetu. Isti problem može da se desi i bilo čijem detetu. Moji roditelji su ljudi u godinama, ne želim da im se bilo šta desi, ili mojoj ženi na putu do prodavnice i slično. Problemu sa migrantima mora da se stane na put - objašnjava poznati harmonikaš. 

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ

Taške i Viki Miljković

Tašković je objasnio da ovo nije prvi put da se susreće sa istim problem: 

-Ranije sam jednom prilikom uspeo da pomognem devojci, koju su napali migranti. Znači, nije prvi put. Ne želim da dođemo u situaciju da naša deca ne mogu da se kreću u svom gradu usred bela dana. Problem je od opšteg značaja za sve nas. Ukoliko su došli kod nas da žive, nemam ništa protiv toga, ali neka se ponašaju lepo - završio je on. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading