ŠOK IZDANJE Viki Miljković, pevačica bez TRUNKE ŠMINKE na licu, svi se pitaju šta joj se desilo sa licem? (FOTO)

Autor:

Zabava

22.10.2022

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viki Miljković povukla je hrabar potez objavivši fotografiju bez trunke šminke.

ŠOK IZDANJE Viki Miljković, pevačica bez TRUNKE ŠMINKE na licu, svi se pitaju šta joj se desilo sa licem? (FOTO)

Foto: Republika.rs

Poznate dame retko kad se pojavljuju u javnosti bez trunke šminke i u opuštenom izdanju, ali pevačica Viki Miljković nije jedna od njih.

Viki Miljković na Instagram profilu objavila je stori, a na licu nije imala ni trunku šminke. I dok su mnogi komentari bili poput ,,Šta ti je sa licem", budući da Viki nije fotošopirala bore na licu, drugi su oduševljeni pevačicinim gestom da otvoreno pokaže u kakvom je pravom stanju njeno lice. 

Republika

Foto: Instagram.com

Viki Miljković bez šminke

Podsetimo, firma Viki Miljković radi na rekonstrukciji kuće Cece Ražnatović na Kipru, koja trenutno ima od 400 kvadrata i vredi oko dva miliona.

- Sada trenutno radimo građevinski projekat. Unutrašnji projekat, tačnije dizajn, završili smo odavno - rekla je Viki na početku razgovora za naš portal, pa nastavila:

Republika

Foto: instagram.com/cecaraznatovic

Kuća Cece Ražnatović na Kipru

 

- Prvo je trebalo samo da se uradi rekonstrukcija, ali ta rekonstrukcija je bila, mnogo, mnogo velika. Sve smo izmenili, i sada će Cecina kuća imati preko 600 kvadrata. To je jedan mnogo veliki zahvat i dok smo razgovarale Ceca, Lidija i ja, došle smo do zaključka da će verovatno sve ići ispočetka. Tako da se trenutno radi građevinski projekat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading