NAPADNUT SIN (15) VIKI MILJKOVIĆ: Izvadili su NOŽ i tražili su mu novac, u ŠOKU SAM!

Autor:

Zabava

24.10.2022

18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sina pevačice Viki Miljković, Andreja (15), danas je napala grupa migranata, pod pretnjama nožem hteli da mu uzmu novac

NAPADNUT SIN (15) VIKI MILJKOVIĆ: Izvadili su NOŽ i tražili su mu novac, u ŠOKU SAM!

Foto: ST/D. KADIĆ

Viki Miljković saznala je za ovu jezivu situaciju dok je snimala "Zvezde Granda" kada joj je suprug Taške ispričao uznemirujuće vesti.

- Nisam mogla da verujem da će se tako nešto dogoditi. Taške me je pozvao i ispričao šta se desilo, iskreno ostala sam u šoku - kaže za "Blic" Viki i opisuje šta se sve desilo:

- Andrej se vraćao sa treninga i grupa od troje migranta ga je napala. Prišli su mu i na engleskom uzvikivali da im da novac, a pošto on to nije želeo da uradi, jedan od njih je izvadio nož, a u tom trenutku Andrej je krenuo da trči u pravcu salona Beograda na vodi. Čim je utrčao u zgradu i rekao ljudima u prostoriji šta se desilo, obezbeđenje je izašlo napolje i oteralo migrante - objašnjava pevačica.

 

 

- Sreća je što je Andrija aktivni sportista i mogao je da im pobegne. Zamislite da se ovakva stvar desi nekom ko nije fizički spreman - ističe Miljkovićeva.

Andrej Tašković ne želi da bude poznat samo po tome jer je sin poznatih roditelja, već je odlučio da od malih nogu krene u ostvarivanje svog životnog čilja. Upravo zato, naslednik porodice Tašković odlučio je da svoju karijeru gradi potpuno sam, a odabrao je da se oproba na teniskom terenu

- Andrej je opsednut sportom. Bavi se tenisom, a nedavno je počeo da ide na turnire. Aktivno radi na fizičkoj spremi, to mu je sada u prvom planu - otkrila je ponosna mama svojevremeno.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading