Marini Youtube blokirao spot zbog GOLOTINJE! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.10.2022

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marina Visković ima probleme sa izbacivanjem spota za pesmu ''Upaljač''.

Marini Youtube blokirao spot zbog GOLOTINJE! (FOTO)

Foto: Andrej Damnjanovic

Marina Visković

Marina Visković je uveliko trebala da izbaci spot i novu pesmu "Upaljač", ali zbog eksplicitnih scena, youtube je zakočio njene planove!

Naime, Marina je snimila pesmu, a video producenti imali su zamisao da bude gola na konju, što je jedna od najlepših pevačica na ovim prostorima i uradila, ali je zajedno sa ekipom previdela detalj da bi moglo da dođe do ovakvih problema.

- Kada je Marini njena ekipa predložila kako bi trebalo da izgleda spot, njoj se istog trenutka svidela ideja, jer do sada tako nešto kod nas niko nije uradio. Ona nije bila skroz gola na konju, već je imali veš, gaćice i brushalter koji su kasnije u montaži skinuti. Međutim, ''Youtube'' vidi samo ono što je prikazano i sada Marina mora da koriguje scene - kaže naš izvor blizak popularnoj pevačici. 

Jedan od razloga što je Viskovićeva otišla za Ameriku pre tri dana je i taj što želi da snimi još kadrova za spot i pesmu koju njena publika isčekuje.

- Biće dobrih segmenata u spotu sa drugog kontinenta, tako da ako Youtube ne odobri ovaj spot, umesto tih delova gde sam gola, staviću kadrove iz Amerike - rekla nam je Marina.

 

Inače, ona pored numere "Upaljač" izbacuje još dve pesme, a jedna će biti duet sa velikom muzičkom zvezdom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading