Promocija AUTOBIOGRAFSKE knjige Nede Ukraden! Pevačica otkrila najintimnije detalje života, obelodanila i istinu o VEZI sa Sašom Popovićem! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.10.2022

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neda Ukraden izdala je svoju autobiografsku knjigu ''Zora je svanula''.

Promocija AUTOBIOGRAFSKE knjige Nede Ukraden! Pevačica otkrila najintimnije detalje života, obelodanila i istinu o VEZI sa Sašom Popovićem! (FOTO)

Foto: Nikola Mutić

Neda Ukraden

Pevačica Neda Ukraden izdala je dugonajavljivanu autobiografsku knjigu pod nazivom ''Zora je svanula'', a danas je održana i promocija iste u jednom poznatom beogradskom restoranu.

Na promociji je pored porodice koja je Nedina velika podrška, došao i veliki broj poznatih ličnosti i Nedinih prijatelja poput Suzane MančićVesne Dedić, Goce Tržan i mnogih drugih.

Neda je svoju autobiografiju dugo najavljivala i iskreno joj se radovala, dok je njena publika sa nestrpljenjem iščekivala, naročito jer su najavljeni do sada nepoznati detalji o pevačicinom životu.

- 50 i više godina karijere je 50 i više godina borbe sa mnogim stvarima koje su bile povoljne i koje su bile stimulans za tu karijeru, a bilo je i nekih tužnih trenutaka, bilo je nekih događaja koje ni jedan čovek ne bi voleo da mu se dogode u životu, bilo je velikih uspeha. Slika o vremenu, u kome sam ja počela kao pevač, o gradu, kolegama, o toj velikoj sarajevskoj muzičkoj sceni, o jednoj zemlji koje više nema. O nekim lepim stvarima, kao što je udaja, rođenje deteta, uspesi, nagrade, priznanja, ali i nekim tužnim trenucima kao što je rat. Biće dosta stvari, nekih iz privatnog života koje će možda vas iznenaditi - rekla je prošle godine pevačica.

U knjizi je između ostalog, opisana i njena romansa sa Sašom Popovićem, koja itekako intrigira javnost, a kako je Neda poznata po tome da ne krije ništa, zasigurno je da će u ovoj knjizi biti mnogih zanimljivosti, ali i šokantnih detalja i istina koje do sada javnost nije znala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Tara

20.10.2022 12:59

Ko sve neće napisati knjigu, strašno. Eto mogla je reći ćerki zašto se nije udala, nije morala pisati knjigu. Sada sledi da osvane na farmi