Prvo oglašavanje porodice Šaulić: Nemačko pravosuđe ne poštuje ljudski život!

Autor:

Zabava

20.10.2022

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica Šaulić razočarana odlukom suda da se smanji kazna ubici Šabana Šaulića.

Prvo oglašavanje porodice Šaulić: Nemačko pravosuđe ne poštuje ljudski život!

Foto: ST/V. LUKIĆ/www.westfalen-blatt.de

Ubici kralja narodne muzike Šabanu Šauliću, Turčinu Alsinu Leventu sud u Nemačkoj je smanjio kaznu za tri meseca zbog  činjenice da je sudski proces trajao dugo, a uzeto je u obzir i to da se optuženi pokajao i to što nema dosije, preneo je Alo. Turčin je najpre bio osuđen na tri godine i tri meseca zatvora, a ta kazna prema mišljenu mnogih nije bila zadovoljavajuća.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Šaban Šaulić

Porodica Šaulić se sada prvi put oglasila nakon skandalozne odluke Okružnog suda u Giterslohu.

- Šokirani smo informacijom. Ne zbog toga što je Šaban bio velika zvezda, nego što je bio suprug, otac, deda... Uložili smo žalbu, i nismo želeli da idemo na suđenje jer nam nije bilo do toga. Ne možemo da shvatimo da Nemački pravosudni sistem ne poštuje ljudski život - stoji u saopštenju porodice Šaulić.

Republika

Foto: printscreen/facebook

Šaban Šaulić poginuo je 2019. godine

Podsetimo, saobraćajna nesreća dogodila se 17. februara 2019. godine na auto-putu kod gradića Gitersloh. Pijani vozač udario je od pozadi automobil u kojem su bili Šaban Šaulić, Mirsad Kerić i Slobodan Stojadinović. Kako su tada javili nemački mediji, osuđeni Turčin je vozio automobil 193 kilometra na čas, a bio je pod dejstvom alkohola i marihuane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading