UBICI Šabana Šaulića SMANJENA kazna! Sud doneo skandaloznu odluku!

Autor:

Zabava

20.10.2022

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Turčinu Alsinu Leventu smanjena kazna.

UBICI Šabana Šaulića SMANJENA kazna! Sud doneo skandaloznu odluku!

Foto: ST/V. LUKIĆ/www.westfalen-blatt.de

Pevač Šaban Šaulić tragično je nastradao 2019. godine u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj kada se vraćao sa nastupa. 

Ove godine, 20. januara, Turčin Alsin Levent je osuđen na tri godine i tri meseca zatvora zbog optužbi da je pijan i drogiran izazvao nesreću u kojoj je poginuo Šaban, kao i muzičar Mirsad Kerić.

Republika

Foto: printscreen/facebook

Šaban Šaulić

Međutim, Alsinu je Okružni sud u Giterslohu smanjio kaznu zatvora nakon uložene žalbe za tri meseca za ubistvo iz nehata, ugožavanje sigurnosti u saobraćaju i vožnju bez vozačke dozvole.

- Odluka je donesena zbog činjenice da je sudski proces trajao dugo. Takođe, uzeto je u obzir da se optuženi pokajao i to što nema dosije – navodi izvor za Alo

Republika

Foto: www.westfalen-blatt.de

Šaban Šaulić poginuo je u saobraćajnoj nesreći

Podsetimo, saobraćajna nesreća dogodila se 17. februara 2019. godine na auto-putu kod gradića Gitersloh. Pijani vozač udario je od pozadi automobil u kojem su bili Šaban Šaulić, Mirsad Kerić i Slobodan Stojadinović. Kako su tada javili nemački mediji, osuđeni Turčin je vozio automobil 193 kilometra na čas, a bio je pod dejstvom alkohola i marihuane. Najpre je osuđen na kaznu zatvora od tri godine i tri meseca, ali ni ta presuda, prema mišljenju porodice Šaulić, nije zadovoljila pravdu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading