Tuga i bol koji ne prolaze! Danas je Tokanov rođendan, Džaja rasplakao javnost: Brate naš na nebu! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.10.2022

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas bi bubnjar Bojan Zlatanović Tokan proslavio 47. rođendan.

Tuga i bol koji ne prolaze! Danas je Tokanov rođendan, Džaja rasplakao javnost: Brate naš na nebu! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Bubnjar Amadeus benda Bojan Zlatanović Tokan, preminuo je pre dve godine u 45. godini od posledica koronavirusa, a vest o njegovoj smrti potresla je čitavu javnost, kao i članove benda koji ga nikada nisu zaboravili.

Na današnji dan bi napunio 47 godina, a frontmen grupe Amadeus bend emotivnom objavom na društvenoj mreži Instagram mu je čestitao rođendan.

- Srećan ti rođendan, brate naš na nebu - napisao je Bojan Tasić.

 

 

Podsetimo, Bojan Zlatanović Tokan rođen je 20.oktobra 1975. godine u Leskovcu. Voleo je muziku, život i adrenalin, a u grupi Amadeus bend je svirao bubnjeve i pevao. Na sajtu benda stoji da je bio zadužen za najviše tonove u numerama, da je voleo crnu boju bilo da su u pitanju žene, bilo da se radi o automobilima. Bio je zavisnik adrenalina i brze vožnje, zbog čega je pre nekoliko godina imao nezgodu na Avali kada je polomio obe ruke. Što se muzike tiče obožavao je bendove kao što su Deep Purple, White snake, Rammstein. Iza sebe je ostavio suprugu i dete. Sahranjen je u rodnom Leskovcu, a na sahrani se okupio veliki broj ljudi, porodica, prijatelji i kolege, koji su ga na večni počinak ispratili u suzama.

 

 

Članovi benda su izdali i pesmu i spot u Tokanovu čast, a upravo ta pesma je poslednja koju je Tokan odsvirao.

- Kao neki omaž smo napravili njemu u čast, spomenućemo ga, biće tu i malo suza, emocija - rekao je frotmen grupe Bojan Tasić Džaja tada za medije i dodao da bubnjara nikada neće zaboraviti:

Republika

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Amadeus bend

- To je rana koja nikada neće da zaceli, fali i faliće zauvek - zaključio je Džaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading