MOGU LAGANO U PENZIJU! Milica Todorović pokazala kako je izgledala pre 15 godina, komentari pljušte! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.10.2022

20:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je novom objavom pokrenula lavinu komentara.

MOGU LAGANO U PENZIJU! Milica Todorović pokazala kako je izgledala pre 15 godina, komentari pljušte! (FOTO)

Foto: Republika

Pevačica Milica Todorović prisutna je na javnoj sceni gotovo dve decenije, a pažnju javnosti privukla je učešćem u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" 2005. godine, kada je i odnela pobedu.

Milici su još tada mnogi predviđali veliki uspeh i blistavu karijeru, a njihova predviđanja vrlo brzo su se i ostvarila - Todorovićeva danas važi za jednu od naših najpopularnijih i najtraženijih pevačica, koja svojim šarmom, lepotom i duhovitošću ne prestaje da privlači pažnju javnosti.

 

Foto: ATA Images

Milica Todorović

 

Ipak, njenih početaka malo ko se seća, a Milica je sada poželela da sa javnošću podeli jednu od starih fotografija, snimljenu davne 2007. godine.

Kako je istakla u opisu, ponosna je i srećna zbog svega što je doživela i proputovala.

 

- Ljudi, ovo mora na feed! Nađoh sliku iz Australije, 2007. godina! Kad tako nekad vratim film i setim se šta sam sve doživela, videla, proputovala... Mogu lagano u penziju! - napisala je Milica u svom stilu, a komentari oduševljenih fanova ne prestaju da se nižu.

"Preslatka", "Mnogo si lepa", "Medena si skroz", "Slatkica", "Penziju otpiši, najlepša si", samo su neki od komentara koji su se našli ispod Miličine fotografije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading