"PLATIĆEMO TI JEDAN SILIKON, DODAJ ZA DRUGI": Milicu Todorović dobija zahteve da OPERIŠE GRUDI, a evo da li namerava da ide POD NOŽ!

Autor:

Zabava

29.09.2022

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Todorović priznala šta misli o operaciji grudi.

"PLATIĆEMO TI JEDAN SILIKON, DODAJ ZA DRUGI": Milicu Todorović dobija zahteve da OPERIŠE GRUDI, a evo da li namerava da ide POD NOŽ!

Foto: Yutube.com printscreen

Pevačica Milica Todorović dobija kritike na račun svog fizičkog izgleda, jer još uvek nije, kao mnoge njene koleginice, uradila estetsku operaciju grudi. Za razliku od mnogih pevačica, Milica, kako tvrdi, ne želi da uradi silikone, iako nema ništa protiv istih.

- Ne kukam što imam male grudi, volim ih takve kakve su! Nemam potrebu da stavljam silikone. Kad samo pomislim da treba da mi seku grudi na mestu gde se nalaze žlezde i gde treba dete da dojim, želudac mi se okrene. Nemam snage za to - priča Milica i dodaje da nema ništa protiv žena koje idu kod plastičara:

- Nisam protiv silikona u grudima. Ako neka žena zaista ima potrebu da poveća grudi i nije zadovoljna svojim izgledom, onda i treba to da uradi.

Republika

Foto: instagram.com/milicatodorovicofficial

Milica Todorović u kupaćem kostimu

- Kažu mi: "Hajde, Milice, platićemo ti jedan silikon, a ti dodaj za drugi." Klavijaturista koji sa mnom radi godinama jednom mi je rekao: "Lele, bre, Milice, stavi nešto malo u te grudi da zaličiš na nešto." Smejem se tome - kaže pevačica za Informer i dodaje da je uvek zadovoljna svojim izgledom, čak i kada ima višak kilograma:

Republika

Foto: ATA Images

Milica Todorović

- Nikada nisam padala u depresiju zbog kilaže. Kad preteram sa jelom samo smanjim obroke i to je to!

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading