BAKA JE SAKRIO LAJV GDE KOMENTARIŠE ANĐELU NAĐU I NJENOG OCA: Ovo je dokaz! (VIDEO)

Autor:

Zabava

18.10.2022

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baka Prase izbrisao je video u kom vređa Anđelu i Nađu Đorđević, koje se trenutno vode kao nestale.

BAKA JE SAKRIO LAJV GDE KOMENTARIŠE ANĐELU NAĐU I NJENOG OCA: Ovo je dokaz! (VIDEO)

Foto: Printskrin: TV Pink, TIk TOk, republika.rs

Vest da su jutjuberke Nađa i Anđela Đorđević, zajedno sa majkom Tinom i rođakom Marijom, nestale u Francuskoj, zabrinula je široke narodne mase, a otac Zoran Đorđević, koji je otkrio ovu vest, uznemiren je i moli za pomoć. 

Nakon vesti o nestanku devojaka, u prvi plan izbio je i sukob koji su Nađe i Anđela svojevremeno imale sa Bogdanom Ilićem, poznatijim kao Baka Prase, koji ih je verbalno maltretirao, tj, vređao u svojim videima na Jutjubu.

Naime, sada je isplivao dokaz da je upravo jedan takav video Bogdan svojevoljno obrisao, što se može videti crno na belo. 

Republika

Foto: Printskrin: Tik Tok

Zoran Đorđević, otac Anđele i Nađe

Naime, video u kojem Prase javno vređa dve devojčice misteriozno je nestao za široke javne mase sa kanala "baka sepra", gde se jutjuber obraćao stotinama hiljada svojih pratilaca. 

Republika

Foto: TV Pink

Baka Prase vređa Anđelu i Nađu Đorđević

Međutim, na njegovom drugom kanalu "baka tebra", koji broji svega 30.800 subskrajbera, pojavio se isti video, ali u okviru kojeg stoji broj 459.893, što je broj koji pokazuje koliko je ljudi zapravo pogledalo spomenuti video. 

Ovo je ujedno i jedini dokaz da je video uopšte postojao, ali i da je svojevremeno bio na kanalu "baka sepra. 

 

 

Podsetimo, devojke su u središte pažnje došle kada su objavile pesmu "Ola Ole", za koju je Baka Prase u svom snimku rekao da "ima toliko autotjuna da je i sam program izbagovao". Između njih je zatim izbio rat, a u sve se umešao i otac Anđele i Nađe koji je u uživo uključenju sočnim psovkama i pretnjama odgovorio Bogdanu. Na to je usledila Bogdanova reakcija, praćena pesmom "Autotune" koja obiluje prozivkama i sočnim vređanjima na račun dve devojčice i njihovog oca.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milan

18.10.2022 11:41

Njemu je ugašen kanal, ništa on nije sakrio