NOVO OGLAŠAVANJE OCA ANĐELE I NAĐE: Otkrio nove detalje drame u Francuskoj, nestala mu i žena!

Autor:

Zabava

18.10.2022

10:31 >> 10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac nestalih devojaka vapi za pomoću.

NOVO OGLAŠAVANJE OCA ANĐELE I NAĐE: Otkrio nove detalje drame u Francuskoj, nestala mu i žena!

Foto: Printskrin: Tik Tok

Anđela i Nađa Đorđević, popularne srpske jutjuberke, nestale su u ponedeljak popodne u Francuskoj, objavio je njihov otac Zoran Đorđević, a od ponedeljka svaki trag se gubi i njihovoj majki Tini.

Zoran je objasnio da mu je nastala čitava porodica - dve ćerke, supruga i rođaka Marija, koja živi sa njima. Nikakvu informaciju o njima nema od juče popodne, otkad su im isključeni telefoni, a policija u Francuskoj još ne reaguje, budući da, prema tamošnjem zakonu, nestanak može prijaviti tek nakon 48 sati.

- Nije nikakva fora, ne znam gde mi je porodica! Još nemam nikakve informacije, nisam spavao celu noć. Anđela je nestala juče u Parizu posle 16 časova, Marija i Tina su izašle iz stana u 18 časova da prošetaju kuče i tu im se gubi svaki trag... A Nađa je nestala u 20 časova, odmah posle škole - objasnio je Zoran.

Republika

Foto: Printscreen

Zoran Đorđević

Otac jutjuberki sve je obelodanio sinoć, u lajvu na društvenim mrežama.

- Anđela je u Parizu kao što znate i od 4 sata gubi joj se svaki trag. Juče ju je dovezao stric. Ona je trebala da upali lajv u pola 7. Ja sam je pozvao u 6:20 sati i od tada mi se ne javlja. U 6 sati je Tina izašla sa Marijom da prošetaju kuce. Od 6 sati, a sada je već pola 11, nikad se nije desilo da 4 i po sata šetaju kuce. U 8 sati je Nađa trebala da završi sa masterom, nije se javila. Ja sam je već u 8 sati i 3 minuta pozvao. Ne znam šta da radim. Ako bilo ko nešto zna sa Instagrama ili TikToka, ja vas sve molim da mi se javite. Ne znam s čime ovo ima veze, neću nikog da optužujem. Jednostavno, dece mi nema - zaključio je zabrinuti otac devojaka sinoć.

Republika

Foto: PRintskirn: Youtube/Andjela&Nadja

Anđela i Nađa Đorđević

Podsetimo, Anđela i Nađa su devojke iz Požarevca, koje žive u Parizu i koje dominiraju balkanskom Jutjub zajednicom, a uspeh im je došao vrtoglavo. Sudeći po sajtu "socialblade.com", one mesečno od Jutjuba inkasiraju najmanje 5.000 dolara. U središte pažnje su došle kada su izbacile pesmu "Ola Ole" za koju je Baka Prase u svom snimku rekao da "ima toliko autotjuna da je i sam program izbagovao". Između njih je zatim izbio rat, a u sve se, umešao i otac Anđele i Nađe koji je u uživo uključenju sočnim psovkama i pretnjama odgovorio Bogdanu. Na to je usledila Bogdanova reakcija, praćena pesmom "Autotune" koja obiluje prozivkama i sočnim vređanjima na račun dve devojčice i njihovog oca.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading