BAKA PRASE UPAO U ZADRUGU! Željko Mitrović se odmah oglasio: Tebra, mogao sam da ti sredim da uđeš, nisi morao da preskačeš ogradu (FOTO)

Autor:

Zabava

14.10.2022

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rat između vlasnika televizije Pink i Bake Praseta već mesecima se ne stišava.

BAKA PRASE UPAO U ZADRUGU! Željko Mitrović se odmah oglasio: Tebra, mogao sam da ti sredim da uđeš, nisi morao da preskačeš ogradu (FOTO)

Foto: Promo foto/e-stock

Medijski rat između vlasika Pink televizije Željka Mitrovića i jutjubera Bogdana Ilića poznatijeg kao Baka Prase, već mesecima se ne stišava.

Baka Prase sada je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj pozira ispred kapije u Šimanovcima, a uz to je napisao: "Upao sam u 'Zadrugu' na zadnji ulaz!".

Vlasnik TV Pink Željko Mitrović odmah se oglasio na ovoj društvenoj mreži i poručio Iliću da nije morao da upada, već da je on mogao da mu sredi ulazak.

 

 

 

 

- Tebra, ništa ja ovo ne razumem! Da sam shvatio da hoćeš u 'Zadrugu', mogao sam da ti sredim da uđeš i regularnim putem, a ne da preskačeš ogradu kao kreten! Možeš da nastradaš tako, a to nije dobro. Može i tako da se uđe, ali treba da znaš - kad uđeš, nema lakog izlaska! - napisao je Mitrović na Instagramu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Laki

14.10.2022 13:26

Ludo prase.

Miki

14.10.2022 13:38

Baka izlapela.