BATA MIRKOVIĆ NEMA DILEMU: Otkrio nam koja je tajna formula Petrićevog uspeha!

Autor:

Sport

14.10.2022

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gordan je ljudska gromada, tvrdi bivši trener Partizana.

BATA MIRKOVIĆ NEMA DILEMU: Otkrio nam koja je tajna formula Petrićevog uspeha!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana su u četvrtak uveče na svom terenu pobedili ekipu Kelna u četvrtom kolu grupne faze Lige konferencija.

To je šefu stručnog štaba crno-belih Gordanu Petriću bila 15. utakmica na klupi, a već deseta pobeda. Osim tih deset trijumfa, strateg "Parnog valjka" je upisao još četiri remija i neuspeh u Kupu protiv Radničkog iz Sremske Mitrovice, ali i taj meč je u regularnom toku završen bez pobednika, pa Petrić faktički još ne zna za poraz.

Republika

Foto: Starsport

Gordan Petrić

Još fascinantnije od tih brojki je činjenica da je sezonu na klupi Partizana započeo Ilija Stolica koji je sa identičnim igračkim kadrom na šest mečeva zabeležio samo jedan trijumf.

Ljudskost je tajna uspeha

Portal Republika.rs je kontaktirao Zorana Mirkovića, velikog Petrićevog prijatelja, u nadi da će nam popularni Bata otkriti tajnu formulu kojom je Gordan preokrenuo sezonu kluba iz Humske.

- Gordan je pre svega izuzetan čovek. Doneo je ljudskost i to verovatno osećaju igrači u svlačionici. Najviše njegovu širokogrudnost i dobrotu. Drugo, on je izuzetno stručan, dugo je u ovom poslu, zna sa ljudima, tako da je to dobitna formula - rekao nam je Mirković.

Republika

Foto: Starsport

Zoran Mirković

Potom je dodao i da Petrić zaslužuje sve pohvale, pošto je maltene bez vremena za trening preokrenuo situaciju u klubu.

- Svaki trener ima svoj način rada, ali Gordan svoj nije ni imao vremena da implementira. On je došao u ritam utakmica četvrtak-nedelja, gde nije imao prostora da radi neke ozbiljnije stvari na treninzima, tako da se vraćam na to da su njegova ljudskost i dobrota glavni razlog za uspeh - poručio je Bata za naš portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading