BAKA PRASE SE PRETVORIO U TIĆULICU! Željko Mitrović se oglasio nakon dogovorenog POLIGRAFA, jutjuber kao ZADNJA KUKAVICA izbegao ispitivanje!

Autor:

Zabava

29.09.2022

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je prvobitno pristao da se podvrgne poligrafskom ispitivanju, Baka Prase se na kraju nije ni pojavio.

BAKA PRASE SE PRETVORIO U TIĆULICU! Željko Mitrović se oglasio nakon dogovorenog POLIGRAFA, jutjuber kao ZADNJA KUKAVICA izbegao ispitivanje!

Foto: printscreen/RTVPink

Željko Mitrović

Željko Mitrović oglasio se nakon današnjeg dogovorenog poligrafskog ispitivanja na kom je trebalo da se pojavi zajedno sa Bogdanom Ilićem, međutim, kako kaže, jutjuber se nije pojavio.

- Baka Prase se pretvorio u Tićulicu Džouns! Kao zadnja kukavica izbegao je  danas poligraf i odgovor na pitanja o utaji, pedofiliji, seksualnom iskorišćavanju maloletnica i dogovoru sa krimi klanom da se tržište kokaina proširi i na maloletna lica preko njegovih YT kanala - napisao je Željko Mitrović na Instagramu, a potom otkrio detalje. 

Naime, kako kaže, dva sata čekao ispred MUP-a, ali se Bogdan nije pojavio.

 

Foto: Instagram

 

 

- Puna dva sata sam čekao Bogdana Ilića na dogovorenom potencijalnom poligrafskom ispitivanju. Juče sam mu poslao poruku da je to danas u 12 sati. Nije se pojavio, naravno, kukavički, siledžijski, kao što je uobičajeno za njega. Nije se ni pojavio, ni udostojio da odgovori, iako se javno definisao kao neko ko će se vrlo rado odazvati.

On je predložio uslove, da tužilaštvo postavi njegovih pet pitanja meni, a ja da postavim njemu. Ja sam prihvatio - rekao je Željko Mitrović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading