BOGOLJUB SA SALATE PREŠAO NA ČVARKE: Karić zasukao rukave, pa pokazao kako topi mast! (VIDEO)

Autor:

Vesti

14.10.2022

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Pokreta snaga Srbije Bogoljub Karić, koji je svoju izbornu kampanju svojevremeno bazirao na zelenoj salati, objavio je video snimak na Instagramu na kojem sa suprugom Milankom uživa u pravljenju čvaraka.

BOGOLJUB SA SALATE PREŠAO NA ČVARKE: Karić zasukao rukave, pa pokazao kako topi mast! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/bogoljubkaric

Bogoljub Karić nikad nije krio da je gurman i da voli da uživa u našim, tradicionalnim specijalitetima, ali ovoga puta iznenadio je mnoge svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram.

Naime, on je zasukao rukave i zajedno sa svojom suprugom Milankom, još jednom sa ponosom istakao svoje srpsko poreklo, pa se pohvalio svojim umećem topljenja masti i pravljenja čvaraka.

Podsetio se detinjstva i kako su ga kao malog stalno slali po rakiju.

Tom prilikom, na Instagramu je objavio i svoju poruku pratiocima, okačivši snimak na kom sa Milankom uživa u spremanju čvaraka.

- Dragi moji, od kada znam za sebe, nikada nisam mogao da odolim čvarcima. Naš Sreto je to najbolje radio, učio od oca, a onda na sve nas preneo to umeće, ali smo od njega učili i spremanje kobasica i drugih prizvoda u čemu je on bio najbolji - napisao je Karić i dodao:


Još kao deca smo uživali u tome, posebno kada se sa komšijama uz poneku rakiju -družimo i čekamo vruće čvarke. Upravo sa Marom završavam prženje prvog kazana i jedva čekamo da probamo, a posebno da damo deci i unucima koji uživaju u čvarcima. Ovo je zdrava hrana, iako mnogi preporučuju da se ne preteruje, ali ovo je hrana bez hemije i drugih dodataka. Posebno mi je drago da u svetu prepoznaju našu kuhinju i uz ajvar, šljivovicu, sarmu i čvarke postali smo jedinstveni u kulinarstvu.
Uživajte u ovim predivnim jesenjim danima sa svojom porodicom
- napisao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading