Alis Adaktar se GUŠI U SUZAMA, pa sa BOLOM progovorila o POKOJNOM ocu: Adamova majka prvi put progovorila o Nadalininom suprugu!

Autor:

Zabava

15.10.2022

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alis Adaktar nije mogla da se nosi sa bolom!

Alis Adaktar se GUŠI U SUZAMA, pa sa BOLOM progovorila o POKOJNOM ocu: Adamova majka prvi put progovorila o Nadalininom suprugu!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

U novoj epizodi ,,Adaktarovi" Alis Adaktar imala je mali pad kada je energija u pitanju, te se jadala svojoj sestri Vanji Adaktar. Sve je počelo kada su se prisetile pokojnog oca, a kojim je Nadalina Adaktar bila u braku, o čemu je Republika prva pisala. 

Alis nije mogla da zadrži emocije i suze u tom trenutku, kada se prisetila dana koje je provela sa ocem, pa je briznula u plač.

Republika

Foto: printscree/instagram.com/alis_adaktar

Alis Adaktar Instagram

 

- Jao, ne mogu, vratim se u to stanje, ne znam ja trudna, Nada u bolnici, katastrofa! Ja sam bila najviše vezana za njega! - govorila je Alis u suzama.

Vanja je pokušala da je oraspoloži, ali nije joj pošlo za rukom. 

- Vanja, ostavi me sada - odbrusila je Alis sestri koja je pokušavala da je oraspoloži. 

Podsetimo, nedavno je kao bomba odjeknula vest da je Alis Adaktar trudna treći put u 42. godini života. Tim povodom se oglasio Adam i poručio da mu nije svejedno zbog prinove koja će se uskoro desiti u porodici. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading