Pevačica koja se bavi prostitucijom se obratila koleginicama: "Moje prvo obraćanje nakon HAPŠENJA svim radnicima najstarijeg zanata" (VIDEO)

Autor:

Zabava

15.10.2022

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Elektra Elit pokrenuča je borbu za diskriminaciju radnika najstarijeg zanata.

Pevačica koja se bavi prostitucijom se obratila koleginicama: "Moje prvo obraćanje nakon HAPŠENJA svim radnicima najstarijeg zanata" (VIDEO)

Foto: Youtube.com printscreen

Transrodna pevačica Elektra Elit nakon što je nekoliko dana provela u švajcarskom zatvoru zbog sumnje da se bavi nelegalnim poslovima, opet se ne smiruje.

Naime, transrodna pevačica, koja se u inostranstvu bavi najstarijim zanatom, postala je predsednica organizacije "Dobre družbe" za Srbiju i okolinu. Sa timom ljudi Elektra je rešila da se ozbiljno pozabavi legalizacijom prostitucije u Srbiji. Pored toga, organizacija prikuplja podršku šire javnostina prevenciji.

Transrodna pevačica je danas obavestila sve svoje pratioce na društvenim mrežama objavivši snimak u kojem svoje planove do detalja objašnjava.

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Elektra Elit

 

- Ovo je moje prvo obraćanje s**ksualni radnicima na Balkanu. Danas se ne obraćam svakom, danas se obraćam vama, ljudima sa zakonske margine. Obraćam se radnicima najstarijeg zanata, koji su kriminalizovani danas i više nego ikad. Šta su lepe vesti? U Srbiji počinje nova epoha, epoha dekriminalitzacije najstarijeg zanata. Nadala sam se da će do toga doći! Mi kao zajednica, koja postoji vekovima, u svakom demokratskom društvu, prvi put dobijamo zvanični glas u Srbiji - započela je Elektra i nastavila:

- Koristićemo svoje pravo da uđemo u diskusiju, tražimo odgovore i budemo pitani za svoja prava. Kao neko ko je u ovom poslu jako dugo, ja sam u toj branši, znam šta znači kako je kada se ovaj posao radi legalno, samostalno pozivam da nam se pridružite. 

Detaljnije u nastavku. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
ranko

17.10.2022 09:50

transrodna tipicni zapadni uvoz ...to uradi prvo na zapadu recimo u svajcarskoj gdje i bio-bila zatvoru...Srbiji je dosta kreatura i izopacenih kretena