Konačno otkrivena ISTINA razvoda Sanje Marinković! Voditeljka prvi put PRIZNALA zašto se razvela!

Autor:

Zabava

15.10.2022

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Sanja Marinković prvi put je progovorila otvoreno o razlozima razvoda.

Konačno otkrivena ISTINA razvoda Sanje Marinković! Voditeljka prvi put PRIZNALA zašto se razvela!

Foto: printscreen/Instagram

Sanja Marinković

Voditeljka Sanja Marinković kada se udala za sada već bivšeg supruga Aleksandra Uhrina uradila je to na neobičan način, daleko od očiju javnosti i u limuzini koja ih je vozila od stana do aerodroma, odakle su otputovali na medeni mesec u Pariz.

Republika

Foto: instagram.com/sanjamarinkovicofficial

Sanja Marinković

Još jedna neobična stvar je to da su im kumovi bili rođena braća ‒ Sanji Bojan Marinković, a Aleksandru Dušan Uhrin.

Posle nepunih deset godina braka, njih dvoje su odlučili da stave tačku na svoju ljubav i život nastave odvojenim putevima, a voditeljka nije želela puno da govori na tu temu, ali je neretko isticala da tu odluku nije donela preko noći, kao i da su dugo posećivali bračnog terapeuta, ali da su se ipak odlučili za razvod.

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

Sanja Marinković o razvodu

‒ Meni je najvažnije da gospodin nema kompleks nadmenosti, neuspeha, nemanja i onda je sve lako. Ponekad je poželjnije da bude potpuno smešan, nego potpuno dosadan. Mada, možda je i najbitnije da je hrabar, jer je to znak da ga krasi samopouzdanje. Jednostavno, ne pristajem na život udvoje po svaku cenu, bez ljubavi, strasti i nežnosti ne može. Upravo zbog nedostatka topline sam se i rastala od bivšeg muža. Možda sam emotivno nezrela, ali znam da ne želim da mi razum ućutka srce onom čuvenom rečenicom „Nije pametno“ ‒ konačno je priznala Sanja za „Story“

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Frljana

15.10.2022 20:41

Tako nas ne interesuje ni ona ni razlog zbog čega se ova kreštaljka iz Barajeva razvela. Nije vam rekla kako je otela muža.Otimačica fuj,fuj,fuj