OSNOVAC DANIMA MUČIO MAČKU U ŠKOLSKOM DVORIŠTU! Davio ga najlonom, polomio prednje šape, nesrećnoj životinji iscurelo oko!

Autor:

Vesti

15.10.2022

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasna scena dogodila se u dvorištu jedne osnovne škole u Beogradu gde je učenik dva dana maltretirao mačku, koja je od posledica napada uginula

OSNOVAC DANIMA MUČIO MAČKU U ŠKOLSKOM DVORIŠTU! Davio ga najlonom, polomio prednje šape, nesrećnoj životinji iscurelo oko!

Foto: Privatna arhiva

Korisnici društvenih mreža, među kojima i roditelji dece koja idu u istu školu, šokirani su slučajem koji se dogodio u školi.

Kako saznajemo, stariji osnovac ugnjetavao je i maltretirao mačku u dvorištu škole.

Pedagog, psiholog i direktorka moje škole pet dana ne mogu da raščivijaju ko je ubio mače, u školskom dvorištu, za vreme smene starijih razreda OŠ. Imena imaju, zovu ih na razgovor i naravno dete kaže: Nisam ja, ne znam ko je - piše u objavi Zorke Veličković na Tviteru.

Sadističko iživljavanje trajalo je dva dana, završilo se uginućem mačeta, kome je iscurelo i oko kao posledica udaraca. Dete je htelo da vidi da li mačka ima 9 života, bio je i inspirisan da postavi nadgrobnu ploču: RIP Mici, 1127-2022. Nekome je bilo zabavno da nacrta karikaturu mačke koja se smeje u grobu dok joj curi oko - dodaje se.

Učenik je u petak bacao mačku, polivalo vodom, a onda je živu zakopao u grob.

Odmah nakon toga je izvadio mače, polomio mu prednje šape, davio najlon kesom, a zatim ponovo vratio u grob.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (6)

Loading
Mare

15.10.2022 12:55

Uzas, sto su radili ostali ucenici da tog monstruma sprijece! Jadno li je i zalosno drusvo cija je mladost ovako monstruozna,, spasa mu nema !!

Mare

15.10.2022 13:09

Uzas, sto su radili ostali ucenici da sprijece ovog monstruma?Prejadno je i pretuzno drusvo sa ovakvom mladoscu!!

Pet

15.10.2022 13:52

Kad bi znao ko je kozu bih mu odrao i od nje napravio dobos.

Kum

15.10.2022 16:48

Запад , интернет и пинк...