SESTRIĆU ZAMRZIVAČ OD 30 LITRA I TEPIH! Bizarna scena na srpskom groblju: Čitali testament i smejali se! (VIDEO)

Autor:

Vesti

11.10.2022

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što izgubimo bližnje svoje i ispratimo ih u večnu kuću, ostaje bol i tuga. Tužne porodice, u crnini i plač, ali to nije slučaj sa ovom porodicom iz Srbije, koja je nakon tri godine opet postala pravi hit na društvenim mrežama.

SESTRIĆU ZAMRZIVAČ OD 30 LITRA I TEPIH! Bizarna scena na srpskom groblju: Čitali testament i smejali se! (VIDEO)

Foto: pixabay.com

Naime, pokojnica je poželela da se po verovanjima i običajima, koje naš narod poštuje, na njenom grobu okupi familija i da popiju nešto za njenu dušu. Oni su tu njegovu želju i ispunili, ali su pored toga doneli i papir, gde je pisalo kome šta ostaje nakon smrti žene.

U početku je sve bilo kako treba, čovek je stao iza krsta i počeo da čita, ali je nakon par minuta usledio smeh, koji se prelama grobljem.

 

 

Sestriću Dušanu ostavljam zamrzivač od 30 litara i tepih iz moje sobe. Sestriću Draganu ostavljam krevet, jorgan...- posle čega se grobljem prolomila salva smeha ne samo ožalošćenih. Do tog momenta, ozbiljni gospodin, koji je imao zadatak da ispoštuje volju pokojnice i pročita testament, nije više mogao da izdrži posebno kada je na red došla taraba, koju je po želji pokojnice ostavljena Dobrici, Ceci i Doci u znak zahvalnosti što su je gledali i pazili u starosti.

Snimak je osvanuo na društvenim mrežama, i za kratko vreme postao viralan, preneo je Telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading