Danas TOP riba, a nekada devojka iz ZLATNOG KAVEZA! Iva Grgurić na HILJADE EVRA uložila u sebe i promenila lični opis! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.10.2022

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iva Grgurić investirala je u sebe nakon pobede u ''Zadruzi 3'', ona nekada i danas - neprepoznatljiva.

Danas TOP riba, a nekada devojka iz ZLATNOG KAVEZA! Iva Grgurić na HILJADE EVRA uložila u sebe i promenila lični opis! (FOTO)

Foto: N. Mutić

Iva Grgurić

Pobednica treće sezone rijalitija ''Zadruga'' i bivša voditeljka Iva Grgugrić važi za jednu od najpoželjnijih dama sa naše javne scene. Na njenu lepotu i izvajano telo ne ostaju ravnodušni ni muškarci ni žene.

Ipak, ona nije uvek izgledala tako. Naime, ako vratimo sećanje na samo nekoliko godina ranije, shvatićemo da Iva tada i sada nisu ista osoba, bar kada se radi o fizičkom izgledu.

Kada se pojavila, Iva je imala manje usne, oblije lice, prirodni nos i ne tako istaknute jagodice. Grudi su joj bile mnogo manje, a i samo držanje joj je bilo drugačije. Oni koji obraćaju pažnju na svaki deo njenog lica, kažu i da joj je brada drugačija. Inače, ostala je upamćena po vezi sa bogatim starcem, kako se tada navodilo, hrvatskim tajkunom, koji joj je obezbedio stan u kojem je živela, kola i lagodan život, te je prilikom svoje ispovesti za crnim stolom u Beloj kući, sadam priznala da je bila u ''zlatnom kavezu''.

Pobeda u rijalitiju ''Zadruga'' donela joj je 50.000 evra, a reklo bi se da je većinu novca, ako ne i sav dobitak uložila u sebe.

Iva je operisala je nos i uradila zube, a hijaluronskim nitima podigla lice i napravila konture, kako je danas to moderno. Iako je već imala silikone, odlučila je da ih zameni novim, mnogo većim, te sada može da se pohvali ozbiljnom kubikažom poprsja. Iz teretane ne izlazi i isključivo nosi skupocene krpice, čak se nedavno požalila da je prevarena za nekoliko torbica za koje je mislila da su original i na njih dala nekoliko hiljada evra.

Grgurićeva putuje po luksuznim destinacijama, hvali se skupocenim nakitom i poklonima koje je dobijala, te je jasno da je od svog učešća u rijalitiju debelo profitirala, kao i da je jedna od retkih koja je taj novac dobro investirala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading