POSLE 27 GODINA OTKRIVENA GREŠKA IZ LEGENDARNOG CECINOG SPOTA! Dejan Milićević Stvarno nisam NORMALAN šta sam uradio (VIDEO)

Autor:

Zabava

12.10.2022

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Milićević otkrio je anegdote sa snimanja spotova za naše najveće zvezde.

POSLE 27 GODINA OTKRIVENA GREŠKA IZ LEGENDARNOG CECINOG SPOTA! Dejan Milićević Stvarno nisam NORMALAN šta sam uradio (VIDEO)

Foto: Printksrin: Youtube, ST/P. Divac

Niko bolje od modnog fotografa i reditelja Dejana Milićevića ne zna šta se događa na snimanjima domaćih spotova, s obzirom na to da je sarađivao i režirao iste za najveća imena domaće estrade, a među njima su Ceca Ražnatović, Ana Bekuta, grupa „Hurricane“ i mnogi drugi.

Zamerka za spot "Idi dok si mlad" 

 

 

Nakon viralnog video snimka na TikTok-u u kojem je Dejan Milićević priznao da je napravio grešku na snimanju za spot Cece Ražnatović "Idi dok si mlad", za Republiku otkriva da je u pitanju zamerka gledalaca, više nego greška: 

-Uvek postoje neke greške koje se potkradu. Što se Cecinog spota „Idi dok si mlad tiče“, nije bila u pitanju greška, već zamerka gledalaca. Primetili su da glumac u spotu nije bacio sekiru pre ulaska u „rols rojs“, a, kako oni kažu, trebalo je u znak „početka novog života“. To su zapažanja ljudi koji su gledali spot – objasnio je Milićević za Republiku.  

Ceca se zalizala vodom iz bare

Modni fotograf se prisetio anegdote sa Cecom, kada je kasnila da se vidi sa Arkanom, a nije završila fotografisanje za omot albuma „Ljubav fatalna“:

- Tada je pokazala da je surovi profesionalac, ali i koliko je njena ljubav prema Željku Ražnatoviću bila velika. Naime, kasnila je na sastanak sa njim, a trebalo je da joj se zaliže kosa. Mi u tom trenutku kod sebe nemamo ništa, jer smo istrčali iz studija u garažu na Obilićevom vencu – priča Dejan i dodaje:

-I Ceca vidi baricu i kaže: “Pa, evo ti, uzmi vodu odavde!'. I mi svi tajac, šta sad? I Ceca kaže: 'Ma, uzmi, žurim, uzmi tu vodu'! I ona (frizerka) umoči u baricu ruke i zaliže joj kosu- ispričao je Dejan.

Republika

Foto: ST/Petar Divac

Dejan Milićević u crnom odelu
Na korak od ponora na snimanju spota "Prerano"

Dejan je do sada uradio preko 3.000 spotova za mnoge naše pevače, a skoro mu se desila zanimljiva situacija na snimanju spota za pesmu Sandre Rešić, “Prerano”.

 -Snimali smo na krovu zgrade kod Beogradske železničke stanice, bilo je strašno nezgodno. Išli smo na obuku kako bismo se uopšte popeli gore. Bili smo na korak od ponora. Čak se u “making of videu” može videti kako je jedna noga mog snimatelja na korak od ponora, dok je druga na mestu gde je trebalo. Bilo mi je toliko strašno da se popnem gore, da smo iskoristili promo fotografije sa drona – objasnio je.

Republika

Foto: Youtube printscreen

Sandra Rešić, spot "Prerano
Spas u zadnji čas na snimanju spota sa Anom Bekutom

Poslednje čega je mogao da se priseti od toliko dosadašnjih radova, bio je spot za Anu Bekutu.

-Uradio sam preko 3.000 spotova, ali se sećam da smo spot za Bekutinu pesmu “Umri muški snimali na zgradi gde smo stolicu morali da penjemo dizalicom – završava on.

Republika

Foto: Youtube printscreen

Ana Bekuta, spot "Umri muški"
BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading