Milan Popović prvi put govori o Severininim RITUALIMA sa svećama: "Bio sam omađijan, ona ima poremećaj ličnosti"

Autor:

Zabava

09.10.2022

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Popović progovorio je o Severininim svećama koje su se našle ispred njegovog ulaza ukuću, koje je ostavio Igor Kojić.

Milan Popović prvi put govori o Severininim RITUALIMA sa svećama: "Bio sam omađijan, ona ima poremećaj ličnosti"

Foto: instagram.com/severina, Privatna Arhiva

Kralj bakra Milan Popović, bivši emotivni partner Severine Vučković, u jutarnjem programu kod voditeljke Jovane Jeremić otvorio je dušu o paklu kroz koji je prošao zbog pevačice i njenog tima koji je okružuju. 

Milan je otvorio dušu i otkrio sve o crnoj sveći koju je Igor Kojić, Severinini bivši prvi suprug zapalio ispred njegovog ulaza u kuću. 

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Milan Popović Novo jutro

 

- Razgovarali smoo toj sveći, Igor je rekao da je našao tu sveću ispred ulaza u stan, da se čuo sa Severinom, da je ona pretpostavila da sam tu sveću ja postavio njima ili taj jedan od menadžera, Softić, sa kojima su bili u sukobu, sad da li mu je rečeno ili ne, sveću je doneo kod mene ispred ulaza, a stalak je odneo Softiću, ako se radi o crnoj magiji, potrebno je da se vrati, ako znaš od koga je došla. Igor laže da je za njega bila obična sveća, ali ja znam da nije, bila je ispunjena katranom, i rez da katran može da curi iz sveće, što su neke žene protumačile da tom kome je namenjeno da izgubi svo bogatstvo. Igor kaže da se ne seća tog reza, ali ja nemam ništa protiv njega, meni on nije konkurencija, nije mi pretnja, on je super dečko, sad kolega iz tima, pošto igramo fudbal zajedno. Ispalo je da zajedno dajemo golove i jedan i drugi. 

- Pričali smo mnogo o svemu, imamo zajedničkih tema, imamo puno pitanja, ovo nije Igorova borba, on je bio uvučen silom prilika, on je radio na tome da ima miran i stabilan brak. Ne mogu sad da pričam šta se dešavalo, nemam te detalje. Verovatno se zaljubila, zašto su bili uošpste.

- Svi kažu da nisu mogli da ih zamisle zajedno, niko ne sme da kaže, pa moram ja da kažem - prokomentarisala je Jovana. 

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Milan Popović i Jovana Jeremić Novo jutro

 

- Imate i druge svetske zvezde koje su bile sa mladim muškarcima. Prvo, Igor ima ogroman potencijal, on je dobar i pošten čovek. On je još mlad, on ima samo 35 godina, ja ne mogu da zamislim sebe sa 27 godina da budem sa velikog zvezdom, on je super nosio te probleme koje je Severina donola u brak, on nije znao, srcu ne možeš da narediš da se ne zaljubi. On je to gledao iz ljudske priče, Severina ima moć da ona lako šarmira ljude, njena harizma, kada bi ušla u prostoriju sa 100 ljudi, sve ih šarmirala i pregazila sve njih, ona ima taj talenat i uspešno koristi. Ja sam sigurno bio omađijan! Ne mogu da vam pričam sve detalje, to bi bilo previše intimno, ali posle dve nedelje našeg poznavanja, da mi priča o tome da bi mi trebali što pre da se uzmemo, da se venčamo, meni je to bilo jednostavno čekaj, polako, tek smo se upoznali, da vidimo kako to funkcioniše. Ne možeš ti tako u životu da planiraš kad će i šta da se desi. Igor se sigurno zaljubio, a pretpostavljam i da se Severina. Ne mogu sad da pričam...

- E sad da li je to deo plana bio da se skine ta fama da je sa mnom bila sa mnom zbog novca, to nikada nećemo da saznamo. Pokazaće vreme... Mislim da je razlog vrlo jednostavan, sličan je tom razlogu što je bio kod mene, nemogućnost funkcionisanja zbog tih naglih promena ponašanja kod Severine, koji sad već prelaze u nekotrolisanja ponašanje, kada postaje previše agresivna, to bi trebalo da se okarakteriše kao poremećaj ličnosti, jer se to često, svašta događa, ono što mene brine, naravno, kao što sam rekao, meni je fokus dete, ja sam zabrinut, da li takva agresivna ponašanja se dešavaju ispred sina. Sin se boji da priča bilo šta iz mamine kuće, on može već sada može da se opredeli, ali kada je dete u konfliktu lojalnosti, i onda mišljenje deteta ne sme da se uzima kao relevantno. Ako majka njega pušta da sedi za kompijuterom i igra igrice, to će mu se možda više svideti nego kod oca, gde mora da ide na klavir, sport, i ne može da stigne do tih igrica i sad, pitanje, da li je takav izbor deteta da živi kod tog roditelja, jer ima slobodu, da li je to u najboljem interesu deteta.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Milan Popović Novo Jutro

 

- Mislim da je razlog, kada taj poremećaj ličnosti, kada više nije samo karakteriska ličnosti, taj granični poremećaj ličnosti, imate dosta literature, kako te osobe imaju probleme u vezama i ne mogu da imaju normalan odnos, zbog svih tih simptoma. Kada čitate te radove, shvatite da bi to Severini sprečilo da ima normalan odnos sa bilo kim, da to drastično utiče na kvalitet odnos. Ja mislim da je to nešto što se i kod njih dogodilo. Te priče da je to dogovoreni brak, mislim da to nije istina. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading