Severina ISKASAPILA sestru Marijanu, pa joj pretila da će je UBITI I ZAKOPATI: Milan Popović otkrio pravo lice MONSTRUM PEVAČICE: "Plašim se za sina da li je bezbedan"

Autor:

Zabava

09.10.2022

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Popović otkrio je sve o pretnjama koje je Severina Vučković slala sestri Marijani Vučković!

Severina ISKASAPILA sestru Marijanu, pa joj pretila da će je UBITI I ZAKOPATI: Milan Popović otkrio pravo lice MONSTRUM PEVAČICE: "Plašim se za sina da li je bezbedan"

Foto: printscreen/RTVPink, Instagram.com printscreen

Poznati biznismen Milan Popović u jutarnjem programu kod voditeljke Jovane Jeremić otvorio je dušu o najintrigantnijim navodima njegove bivše emotivne partnerke Severine Vučković. Naime, poznato je da je Severina nasrnula na sestru Marijanu Vučković, a Popović sada otkriva i da je pevačica njoj slala preteće poruke. 

- Majka nije stala na stranu Severine, ta izjava njene majke, ja sam to komentarisao, kada bi majci dali da pročita, ona ne bi mogla da pročita, a ne da sastavi, to je Severinin tim to uradio. Ja znam od Marijane pouzdano, da majka nije to izjavila. 

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Milan Popović Novo jutro Jovana Jeremić

 

- Marijanina ćerka je otišla od nje, živi preko puta Severine, pre 17 godina je otišla, dok je bila još u školi. Nema nikakvog spora oko imovine, Marijana ima neku verziju, ali ona ima teoriju zavere, da je to bilo da bi se tema skrenula sa državnog skandala, koji je bio oko neke pljačke, ali ono što je činjenica, kada sam gostovao na Hepi, kod Marića, posle tog intervjua, Marijana je na Jutjubu stavila palac na gore, da podržava, i da se ona slaže sa tim, na to, to je došlo do Severine i Mije, one su počele da joj šalju preteće poruke, da ako dođe u Zagreb, da će je ubiti čekićem za lupanjem mesa, Severina je rekla da će je zakopati, Marijana je sve to prijavila, a za taj prst, je rekla da će joj palac iseći, šta već... Marijana živi u Nemačkoj, došla je u Split, Severina je usred noći banula u stan, i napala je Marijanu, sa nekim oštrim predmetom, nije mogla da vidi, jer je svetlo bilo upereno ka njoj, osetila je bol i da joj je nešto iseklo ruku. Napala je, sad ne smem da budem nepristojan, ali Severina je da je ona moja k*rvetina, da će je ubila, mamu je napala da je k**vetina, kako može da je drži u kući, jer je isto priča da je Marijana potplaćena od strane mene, jer je stavila da joj se sviđa moja izjava. Zašto je to izdaja Severine? Šta ako je sve to istina i Marijana je samo potvrdila da je istina, nju niko nije zvao na sud, ona je verovatno ljudski stavila da se slaže sa tim što sam rekao.

- Igor je njoj uradio plus, što se spojio sa vama, bio sa njom u braku, pa otišao sa vama na ručak, pa odrukao sve, da bi se vama ušlihtao, kakav je to muškarac, trebao je da bude frajer - prokomentarisala je voditeljka Jovana. 

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Milan Popović Novo jutro

 

- Ali Jovana, ti stalno zaboravljaš da je ovde fokus dete, mene ne zanima šta su njih dvoje radili, mene to ne zanima, mene zanima dete, mene zanima da li je bezbedno da dete bude sa svojom majkom. I sve što je razgovarano između nas dvojice, je isključivo da li je bezbedno da dete bude tu. Mi ne ulazimo u priču u to šta su njih dvoje radili, mene to ne zanima, mene je zanimao da li je nasrtala na dete, da li mu je davala da jede, da li ga je kupala... On je proveo pet godina sa detetom, on nema nikakav interes, sa psom provedeš toliko godina, pa ne možeš da se odvojiš, a ne od deteta. Dete je izgradilo odličan odnos prema tom čoveku, sad mu je kao stariji brat. Isto kao i Marijana, Marijana je puno vremena provodila sa Aleksandrom, isto, Marijana je živela u Beogradu svojevremeno, Severina bi dovela sina u Beograd, ostavila sina kod Igora, a u to vreme mi nije davala dete, nego Igorovoj porodici ili Marijani. 

- Njen strah od biti ostavljena, njen najveći strah je da će je i sin ostaviti, ona na sve moguće načine... Evo, posle devet godina, ja ne znam šta ona hoće. Muškarci nisu osvetoljubivi kao žene... Ima mnogo manje nego žena.  

 

- Dete je sada 2019. godine dodeljeno da živi sa mnom i ta odluka je promenjna u Splitu, u Višem sudu, tamo je konkretno bila mahinacija, Vrhonvni sud je utvrdio da su postojale nepravilnosti, kada sam rekao da splitski sud peva kako Severina digne prst i dalje stojim iza toga. Trebalo bi sada da se vrati po reviziji na ponovno odlučivanje, jer su propustili da uzmu u obzir stav i mišljenje veštaka koji su nas veštačili kao roditelja. Tu bi trebalo da dođe do preokreta, dete bi trebalo da se vrati mene, ako je sve po zakonu, kako ja očekujem da bude. To je velika stvar u ovoj situaciji i potvrda svega što sam pričao. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading