Alis Adaktar TRUDNA u 42. godini, a vest saznala preko VRAČARE: Ušla im u kuću i poručila joj "Ti si VEŠTICA"

Autor:

Zabava

05.10.2022

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alis Adaktar saznala je da je trudna preko vračare!

Alis Adaktar TRUDNA u 42. godini, a vest saznala preko VRAČARE: Ušla im u kuću i poručila joj "Ti si VEŠTICA"

Foto: Youtube.com printscreen Adaktarovi

Kao bomba ojdkenula je vest da je majka Adama Adaktara, Alis Adaktar u 42. godini života ostala u drugom stanju, čestitke su počele da pristižu sa svih strana. Ova informacija je šokirala sve članove porodice, o kojoj priča ceo svet. 

Ovu vest Alis je saznala preko vračare i to pred kamerama. Naime, u jednoj od prethodnoj emisiji rijalitija ,,Adaktarovi" u kuću na Dedinju ušla je vračara, koja se obratila svima posebno, a nakon što je Andželi Adaktar saopštila da će roditi i četvrto dete, okrenula se prema Alis i rekla da je čeka trudnoća. 

Alis Adaktar t

- I vas čeka neka super veza! I troje dece! - rekla je vračara. 

- Troje dece? Još jedno dete? Pa dobro, kad je rekla šta je tu je, izdržaćemo, kad već rađam milionere, šta je tu je! - rekla je Alis, pa dodala:

- Prvo što mi je rekla da živim neke paralelne živote, da sam ovde, nisam ovde, da sam prisutna, da nisam prisutna, dobro, to već znam... I kao šlag na torti, pa je snajka pomogla da mi saopšti da sam veštica. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading