Anastasija Ražnatović promenila TOTALNO IZGLED: Cecina ćerka više ne izgleda isto, njenom promenom su svi ŠOKIRANI! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.10.2022

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anastasija Ražnatović napravila je promenu u svom izgledu koja se svima svidela!

Anastasija Ražnatović promenila TOTALNO IZGLED: Cecina ćerka više ne izgleda isto, njenom promenom su svi ŠOKIRANI! (FOTO)

Foto: ATA Images

Anastasija Ražnatović

Pevačica Anastasija Ražnatović i ćerka Cece Ražnatović redovno trenira, a pored toga što održava liniju, ona voli da eksperimentiše i sa svojim stajlinzima.

Ipak, sada se odlučila da malo promeni i izgled. Naime, Anastasija se ofarbala u crnom, te je prekrila svetlije pramenove, a usput je i nadogradila kosu.

- Opraštam se od svetlije kose kao i svake godine kad letu dođe kraj - napisala je ona u objavi.

Republika

Foto: Instagram.com

Anastasija Ražnatović Instagram

 

Komentari su se nizali jedan za drugim, svi su oduševljeni Anastasijinom promenom.

- "Prelepa si, prelepo ti stoji" "Ovo si ti, vatrena crnka" "Kakva si ti riba, devojke treba da se ugledaju na tebe" - bili su samo neki od komentara. 

Podsetimo, Anastasija Ražnatović i njen dečko fudbaler Nemanja Gudelj proslavili su šest meseci veze, a ona je tom prilikom objavila njihove zajedničke fotografije na Instagramu. Takođe, pevačica se pohvalila i kako ju je partner iznenadio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading