Voditeljka gledala BRUTALNO NASILJE u porodici, pa se oglasila: "Nisam mogla da pomognem mami..." (FOTO)

Autor:

Zabava

01.10.2022

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Stanković otkrila je da je gledala nasilje u porodici.

Voditeljka gledala BRUTALNO NASILJE u porodici, pa se oglasila: "Nisam mogla da pomognem mami..." (FOTO)

Foto: Instagram.com

Slučaj pretučene Sare Hadžić, sestre influenserke Une Kablar poznatije kao Uki Q, potresao je celu naciju, a, između ostalog, i voditeljku Sanju Stanković kojoj je ovo otvorilo rane iz prošlosti.

- Žene, devojke ili pak muškarci, nemojte trpeti nasilje. Hvala Bogu, sada je mnogo drugačije nego ranije. Danas postoje institucije koje će vas primiti i pomoći. Verujte mi... Ja sam neko ko je gledao nasilje u porodici dugi niz godina i nikada neću razumeti majku što to nije prijavila tada - počela je izlaganje na društvenim mrežama nekadašnja zadrugarka.

Republika

Foto: Instagram.com

Sanja Stanković Instagram

 

- Ni po koju cenu ili razlog nemojte to trpeti, tolerisati ili opravdavati. Pogotovo ako su tu deca jer to ostavlja ozbiljnu traumu njima. Govorim iz ličnog iskustva, ali ja sam bila mala i nisam mogla da pomognem svojoj mami. Apelujem na sve vas. Nemojte ćutati i okretati glavu na ovakve stvari.

Podsetimo, Damjan Hadžić koji je osumnjičen da je pretukao ženu Saru, sestru jutjuberke Uki Q, saslušan je danas u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu, nakon čega mu je određen pritvor do do 30 dana.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una Kablar (@uki_q)

 

Osumnjičenom je pritvor određen zbog sumnje da će boravkom na slobodi uticati na svedok-oštećenu, potvrdila je večeras Tanjugu portparol tog suda Irina Kovačević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading