OVO JE ZGRADA STRAVE GDE JE SIN UBIO MAJKU: Stan zapečaćen, zvono u kvaru, hodnicima zgrade zavladala JEZA! (FOTO)

Autor:

Hronika

01.10.2022

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradska policija je uhapsila Đ. M. (26) zbog sumnje da je ubio svoju majku.

OVO JE ZGRADA STRAVE GDE JE SIN UBIO MAJKU: Stan zapečaćen, zvono u kvaru, hodnicima zgrade zavladala JEZA! (FOTO)

Foto: ST/N. PANČIĆ

Mladić, kako javlja TV Pink, navodno ima bipolarni poremećaj.

Prema rečima njegove sestre, Đ. M. se poslednjih dana čudno ponašao, a juče je napravio incident u centru Beograda kada je napao nepoznatu devojku.

Podsetimo, telo ubijene majke nađeno je tokom noći s povredama glave u stanu u Ulici Vojvode Stepe, broj 353 na Voždovcu.

Slučaj je preuzelo nadležno Više javno tužilaštvo.

Kako saznajemo, i devojka privednog Marića, M. V. je bila u policiji gde je svedočila da se njen momak u poslednje vreme čudno ponašao.

Da mladićevo čudno ponašanje nije bilo bezazleno, potvrdilo se jutros kada je Đ. Marić uhapšen, nakon što je njegov otac M. Marić koji živi u u Bijeljini došao noćas oko 2.30, otvorio vrata i zatekao mrtvu ženu sa vidnim povredama glave. Nakon toga, sin je priveden i osumnjičen za ubistvo svoje majke.

Njegova sestra D. M. je pre nego što je stravičan zločin otkriven, izjavila kako se brine za njihovu majku koju nekoliko dana niko nije čuo ni video. Telefon joj bio nedostupan, vrata stana zaključana. Zvono na vratima stana nije radilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading