Jovana Jeremić jednom PLASTIČNOM OPERACIJOM promenila totalno izgled: "Uradiću grudi, URUŠILE su mi se"

Autor:

Zabava

01.10.2022

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Voditeljka Jovana Jeremić iznenadila je svojim odgovorom!

Jovana Jeremić jednom PLASTIČNOM OPERACIJOM promenila totalno izgled: "Uradiću grudi, URUŠILE su mi se"

Foto: Instagram.com

Voditeljka Jovana Jeremić važi za nekog ko je veoma oštar na jeziku, pa je tako i ovoga put progovorila o tome, u vezi koje mnoge dame izbegavaju odgovor.

Naime, kako se na TikToku našao snimak kao vid kompilacije Jovane "pre i posle" plastičnih operacija, voditeljka je otkrila šta je korigovala na sebi.

- Nisam radila ni jednu operaciju. Ja kad budem planirala da radim , ja ću to snimati, a to će se dogoditi u sledećem delu godine - rekla je Jovana, a onda je otkrila i šta želi da promeni na sebi:

Foto: Instagram.com

Jovana Jeremić Instagram

 

- Planiram da mastima dopunim grudi, jer su mi se posle dojenja dosta urušile. Ja sam imala fantastične grudi, i generalno sam protiv silikona, a to što budem radila je poseban vid kampanje vezan za moj imidž. Nikakvi silikoni, samo prirodno.

- Nisam radila plastične operacije, samo sam prirodno tako starila. Sve je moje, čak i nos, ja imam jako lep rimski nos - otkrila je ona, pa dodala:

 

- Jedino šta sam menjala na licu, jesu usne, ali to ne spada u plastične operacije. Ja sada imam 31. godinu, i imam prelepo lice, tako da je tu razlika u godinama u pitanju.

Komentari (1)

Loading
Gordana

01.10.2022 13:39

Dozvoli da neko drugi kaze nesto o tebi..a ne uvlakači te hvale Nisi ruzna ali si kratka ..pametna ali laprdava ..volis da ti se dive a nisi bas nesto na tv