Jednim gestom mladenci želeli da pokojni Šaban Šaulić bude kod svakog stola na venčanju (FOTO)

Autor:

Zabava

26.09.2022

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na venčanju Mihajla Šaulića i Marine Velimirović pojavio se detalj koji je svima promakao!

Jednim gestom mladenci želeli da pokojni Šaban Šaulić bude kod svakog stola na venčanju (FOTO)

Foto: Instagram.com printscreen

Flaša rakije Šabana Šaulića

Tokom jučerašnjeg dana Mihajlo Šaulić i njegova izabranica Marina Velimirović organizovali su gala proslavu povodom njihovog venčanja. Svadbi su prisustvovali brojne poznate ličnosti, a portal Republika je bio na licu mesta i izveštavao sa venčanja o kom će definitivno mnogi pričati. 

Mladenci su u jednom trenutku izašli ispred prestižnog hotela u kom su napravili slavlje, ali bez izjava, već su samo pozirali medijima, te smo tom prilikom uhvatili njihov poljubac. 

Sa druge strane, Goca Šaulić i Ilda Šaulić izašle su pred našim kamerama i otkrile kako se osećaju. 

- Danas je posebno emotivan dan, brak je velika količina ljubavi, tolerancije, ja sam mu to poželela, a on je to video u kući da samo tako može da bude uspeh. Šaban nam nedostaje svaki dan - poručila je Goca, a onda se Ilda nadovezala:

Ja sam bila najveselija! Iskreno, meni je puno srce, za ovo se živi! Da Mihajlo nađe pravu ženu za sebe! Izabrali su ime za devojčicu, ali ne mogu da vam kažem, biće specifično ime - ubacila se Ilda. 

Brojen kolege pokojnog Šabana Šaulića pojavile su se na svadbi njegovog sina, a tom prilikom uglavnom su sa nama podelili priče o tome kako je legenda narodne muzike zamišljala da će doživeti njegovo venčanje.

Svi mi znamo da je ovo njegova najveća radost, kako njegova, tako i naša. Bili smo mnogo bliski, večeras smo tu da podelimo tu radost, ne znam šta da kažem, svi smo došli sa nekom energijom, da pružim Šaulićima kao da je on, sve što sam mogao da kažem, to je iz srca! Poneli smo ono što svi mladenci žele, pa neka kupe oni - rekao je Emir Habibović

Ono što je svima privuklo pažnju jeste slika sa venčanja Mihajla i Marine. Naime, na Instagramu se pojavila fotografija flaše u kojoj se nalazila rakija, a na njoj je bio lik pokojnog Šabana. 

Porodica je želela da se na svakom stolu nađe po jedna flaša ovog žestokog pića sa Šabanovom fotografijom, kako bi se osećaolo njegovo prisustvo. Pored Šabana na flaši se našao i Milenko Kostić Kole, njegov kum, kom je on čak i posvetio pesmu. 

 

 

Kole se proslavio nakon što mu je Šaban posvetio pesmu ,,Kole pije vino i rakiju", kako bi obeležio njihovo druženje koje je trajalo preko 20 godina. 

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

Flaša rakije sa likom Šabana Šaulića

 

Podsetimo, Goca Šaulić nedavno je ispričala u jednoj emisiji da od Šabanove smrti se nije usudila da čuje njegov glas, samo je na TV-u gledala njegovu mimiku i pokrete, a zvuk bi utišala skroz. Međutim, tokom jučerašnje proslave Goci je ujedno bio i prvi put da je čula glas pokojnog supruga. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading