Aleksandra Prijović okupila porodicu na rođendan: Zavirite na intimnu proslavu u pevačicinom domu, emotivni i dirljivi kadrovi će vas raznežiti!

Autor:

Zabava

23.09.2022

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Aleksandra Prijović pokazala je celu porodicu!

Aleksandra Prijović okupila porodicu na rođendan: Zavirite na intimnu proslavu u pevačicinom domu, emotivni i dirljivi kadrovi će vas raznežiti!

Foto: Instagram.com printscreen

Pevačica Aleksandra Prijović proslavila je svoj 27. rođendan sa svojim najmilijima, dok su joj čestitke na društvenim mrežama stizale za svih strana.

Naime, Aleksandra je svoj dan provela sa bakom, dekom, ocem, majkom, a tu je bio i njen sin Aleksandar, koji je na jednoj fotografiju grlio majku.

 

Pevačica je imala dve torte, a jedna je bila dekorisana njenim omiljenim pivom.

- Moji najmiliji - napisala je ona uz fotografiju, a njenoj sreći nije bilo kraja, budući da nije skidala osmeh sa lica.

Republika

Foto: Republika

Aleksandra Prijović Amig show

 

- Od dana kada sam te ugledala, znala sam da ćeš biti najposebnija i učiniti mene i najsrećnijom majkom na svetu! Idi hrabro svojim putem, ali majčin zagrljaj je uvek tu za tebe! Srećan rođendan najdraža kćeri, voli te tvoja mama, najviše na svetu - napisala je Aleksandrina mama Borka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading