"BILO NAM JE LEPO, ALI..." RASKINULI Aca Sofronijević i Sanja Ćulibrk: Par stavio tačku na LJUBAV, a ovo je RAZLOG!

Autor:

Zabava

22.09.2022

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Jedan od najpoznatijih srpskih harmonikaša, Aleksandar Aca Sofronijević, raskinuo je veridbu sa voditeljkom Sanjom Ćulibrk.

"BILO NAM JE LEPO, ALI..." RASKINULI Aca Sofronijević i Sanja Ćulibrk: Par stavio tačku na LJUBAV, a ovo je RAZLOG!

Foto: instagram.com/culubrkova_

Dobro obavešten izvor blizak nekadašnjem paru ispričao je za Kurir da njih dvoje nisu u emotivnoj vezi već nekoliko meseci, ali da su ostali u prijateljskim odnosima.

- Svi su očekivali njihovu svadbu i mnoge je njihov raskid iznenadio, ali oni nisu želeli da pričaju o tome. Koliko sam ja upućen razlog raskida nije nikakav skandal, prevara ili svađa... Jednostavno su shvatili da nisu jedno za drugo i da neće moći starost da dočekaju zajedno zbog čega su se dogovorili da se raziđu. Kada se sretnu nema neprijatnosti. Aca je ozbiljan profesionalac, a između njih nema zle krvi pa ne čudi što su nastavili normalnu komunikaciju i saradnju - ispričao je za Kurir izvor blizak Sofronijeviću i voditeljki.

 

Foto: www.youtobe.com/youtube.com/ Zenska Tv

Aca Sofronijević

 

Aca Sofronijević potvrdio je ova saznanja i otkrio da Sanji želi sreću u daljem životu:

- Bilo nam je lepo, živeli smo fino. Jednostavno smo shvatili da nismo jedno za drugo i odlučili smo da se raziđemo. Sanji želim svu sreću u životu. Mi smo ostali u korektnim odnosima, mislim da tako i treba da bude jer smo oboje zreli i ostvareni ljudi - kazao je Aca.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading