BAHAĆENJE GRANIČNE POLICIJE NA TERAZIJAMA? Besnim autom do Spomenika obešenima! (FOTO)

Autor:

Vesti

22.09.2022

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nepropisno parkirano vozilo šokiralo prolaznike, koji su tražili da se ovaj postupak sankcioniše.

BAHAĆENJE GRANIČNE POLICIJE NA TERAZIJAMA? Besnim autom do Spomenika obešenima! (FOTO)

Foto: republika.rs

Nesvakidašnja scena u centru Beograda - veliki BMW parkiran na sred Terazija ispred Spomenika obešenima.

Da nevolja bude veća sumnja se da je reč o vozilu koje pripada Graničnoj policiji.

Ne samo što je nepropisno parkiran automobil, već je potpuno zagradio prilaz Spomeniku obešenima, koji je na Terazijama podignut 1983. godine u spomen na pet Beograđana koje je Gestapo obesio davne 1941. godine.

Prolaznici su ostali u čudu, kada su ugledali masivno vozilo, kako stoji na Terazijama, i vidno iznervirani komentarisali su kako bi ovakvo bahaćenje, nekog ko bi trebalo da poštuje osnovna pravila i Zakone, prava sramota.

Foto: republika.rs

Vozilo ispred spomenika

Ono što je navelo ljude da pomisle da automobil pripada Graničnoj policiji, jeste fascikla koja se nalazi unutar vozila, na kojoj to piše.

Za sada nije poznato da li vozač koji upravlja vozilom zloupotrebljava ovu fasciklu u nadi da ga neko od nadležnih organa neće uznemiravati ako pomisli da pripada Graničnoj policiji ili joj automobil zaista pripada.

- Remete prilaz spomeniku, predstavljaju se kao Granična policija, a pitanje je ko je zapravo za upravljačem ovog vozila koje im pripada. Neverovatan bezobrazluk, koji bi trebalo da sankcioniše MUP - naveo je jedan od prolaznika i dodao da nekoliko minuta pre toga, tuda nije mogla da prođe žena koja je u kolicima gurala svoje dete.

Foto: republika.rs

Fascikla Granične policije unutar vozila

Republika je poslala pitanja MUP, sa sve fotografijom ovog konkretnog slučaja i pitala ih da li će bahati vozač koji se ovako parkirao biti kažnjen, ali do objave ovog teksta nismo dobili odgovor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading