DUGO MI JE TREBALO DA JE PREBOLIM! Vojaž NIKAD ISKRENIJE o ljubavi sa Breskvicom - ona mu je bila PRVA I JEDINA ozbiljna veza, a ovako je sve POČELO!

Autor:

Zabava

07.09.2022

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mihajlo Veruović Vojaž otvorio je dušu i progovorio o svim detaljima iz svog života koji su do sada bili malo poznati javnosti.

DUGO MI JE TREBALO DA JE PREBOLIM! Vojaž NIKAD ISKRENIJE o ljubavi sa Breskvicom - ona mu je bila PRVA I JEDINA ozbiljna veza, a ovako je sve POČELO!

Foto: instagram.com/breskvica

Vojaž je u razgovoru za domaće medije otvoreno govorio o teškim porodičnim trenucima, putu ka uspehu i svim problemima sa kojima se u međuvremenu suočio, ali i velikoj ljubavi sa pevačicom Anđelom Ignjatović Breskvicom.


- Anđela mi je bila prva i do sada jedina ozbiljna veza. Sećam se da sam na Jutjubu izbacio pesmu "Geto fenomen", koju je ona otpevala na svoj način i objavila je taj snimak na Instagramu. Kada sam čuo njenu verziju, odmah sam joj poslao poruku i pohvalio je da je odlično to odradila i da ima sjajan glas. Tako smo počeli komunikaciju - ispričao je Vojaž za Hit Informer i prisetio se njihovog prvog susreta uživo:

Foto: Instagram.com

Mihajlo Veruović Vojaž

 

- Našli smo se oko četiri po podne u blizini Trga republike i odmah smo krenuli na Kalemegdan. Tog dana smo se prvi put poljubili. U tom periodu imao sam baš teške momente u privatnom životu, neki crni oblak nadvio mi se nad glavom, zbog porodice i raznih drugih situacija. Ona mi je bila sunce koje je sve to razvedrilo. Zaljubio sam se u nju upravo zbog tog osećaja olakšanja.

Osim što su privatno bili par, Vojaž i Breskvica su odlučili da udruže snage i naprave jedinstveni muzički tandem.

Foto: instagram.com

Vojaž i Breskvica

 

- Htela je da se bavi manikirom i šminkanjem. Rekao sam joj da batali to jer ima glas kao anđeo. Već smo javnosti bili interesantni i najbolji potez je bio da uradimo duet. Našao sam neku matricu na internetu i napisao nam pesmu "Vrati me". Pozvali smo Nućija, koji je tada sa bratom Markom radio produkciju i on nam je snimio spot za tu numeru. To je prva pesma koja je za samo jedan dan skupila milion pregleda na Jutjubu. Tada su mediji počeli da pišu o nama - ispričao je Vojaž za Hit Informer.

Nakon tri godine zabavljanja njih dvoje su stavili tačku na vezu u januaru prošle godine.

- Dugo mi je trebalo da prebolim Anđelu. Bila je to jedna divna veza iz koje nosim mnogo lepih uspomena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading