UHVATILA IH U STRASNOM ZAGRLJAJU U LIFTU! Vesnu Zmijanac partner VARAO sa poznatom VODITELJKOM, pevačica ništa nije SLUTILA dok ih nije ZATEKLA ZAJEDNO!

Autor:

Zabava

07.09.2022

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovu vezu slavne pevačica obeležio je veliki skandal.

UHVATILA IH U STRASNOM ZAGRLJAJU U LIFTU! Vesnu Zmijanac partner VARAO sa poznatom VODITELJKOM, pevačica ništa nije SLUTILA dok ih nije ZATEKLA ZAJEDNO!

Foto: ATA Images

Pevačica Vesna Zmijanac ne krije koliko uživa u porodičnom životu sa unukama koje joj je podarila ćerka Nikolija. Osim toga posvećena je i karijeri, dok o emotivnom životu dugo nije govorila za medije.

Njena poslednja veza sa kojom je javnost bila upoznata, bila je sa biznismenom Željkom Rstićem, međutim, ovu vezu slavne pevačica obeležio je veliki skandal.

Naime, Vesna je u intervjuu za domaće medije jednom prilikom iznela sve detalje njihove veze, priznavši da je svog 14 godina mlađeg izabranika uhvatila u prevari i to sa našom poznatom voditeljkom.

Foto: ATA Images

Vesna Zmijanac

 

- Dugo me je varao. Prethodne prevare je vešto skrivao, ali u poslednjoj sam ga lično razotkrila. Zatekla sam ga u liftu naše zgrade u zagrljaju voditeljke koja je poznatija po bahanalijama na splavovima, nego svojim poslovnim angažmanima - izjavila je Vesna u intervjuu za magazin Story 2014. godine i priznala da je upravo to bio razlog njihovog raskida nakon četiri godine ljubavi.

 
Inače, Željko Rstić poznat je po romansama sa poznatim damama, pa se tako 2016. godinu upustio u emotivnu vezu i sa Zlatom Petrović, a par se rastao posle samo deset meseci ljubavi.

- Prekinuli smo našu vezu kao i svi normalni ljudi, na civilizovan način. Niko ni za kim ne pati i ne znam zašto se diže tolika dževa oko te naše veze. Ova priča je završena. Ja sam ostvarena i srećna žena, imam svoje potomke i dva braka iza sebe, a ovo sa Željkom je bilo lepo druženje i nije mi padalo na pamet da se udajem - rekla je Zlata za Alo nakon raskida.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading